VV5: Shadi mocskolja Pétert és éttermet nyitna

étterem Való Világ 5 VV Shadi gyros VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shadi egy percig sem szomorkodott, miután kipottyantották a ValóVilágból: hidegen hagyja a műsor által szerzett hírnév, inkább gyrost akar árulni. Attilának meg csak kamuzott, amikor beígérte neki, hogy mindent kitálal róla. 
"Az utolsó szó jogán azt mondtam, elárulom rólad az igazat. Azért mondtam, hogy blöfföljek egyet, mert ő is ezt csinálja a villában. Mert ha történik veled valami odabent, akkor ő azt mondta mindig, hogy ennek ára lesz, de valójában ő sem tudja, mi az, csak blöfföl egyet, hogy így hasson a pszichédre. Én is így akartam hatni most rá, hogy búcsúzásnál azt mondtam, elmondom az igazat. De nem lejáratni akarom, inkább csak Csabit vagy Fecót szeretném támogatni kintről"



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!



A legújabb kieső szerint a ValóVilág összeférhetetlenje lelki terror alatt tartja az egész villanépséget. "Attila volt az a személy, aki folyamatosan gerjesztette a vitákat és konfliktusokat. Neki ez odabent a szórakozás, ugyanakkor mellette senki sem érzi jól magát, csak szenved. Úgy tud kiemelkedni, ha a másikat lenyomja. Ha egy nap harmincötször találkoztunk, akkor tizenötször belém kötött. Nem szállt le rólam, mert ő egy vámpír, imádja, ha szívhatja a vérét bárkinek. Azt hiszi, ezzel bekerül az esti összefoglalóba, mindegy, hogy milyen áron és mivel. Sokszor csak a kamerának vagy a tükörnek beszél. Úgy láttam, hogy Kinga is kezd elpártolni Attila mellől, gyakran nehéz eldönteni, hogy színjáték vagy komoly konfliktus az, ami köztük van. Kinga mostanában meg van törve, nincs senki, aki megölelné Fecón kívül. Vasárnap már annyira összeomlott idegileg, hogy ki akart jönni a villából, mert úgy érezte, nincs bent keresnivalója" - árulta el Shadi.



A fiú csöppet sem bánkódik, amiért elvérzett a párbajon Eszterrel szemben. "Nem vagyok se szomorú, se csalódott, ha ennyi idő adatott arra, hogy bent lakjam a villában, akkor ezt elfogadom, ennek így kellett történnie. Jól éreztem magam odabent, bár minden éjszaka a nappaliban aludtam, ahol sosem oltják le a lámpákat, és a rengeteg mesterséges fény kikészítette a szememet. Ráadásul mindig csak azután aludtam el, hogy már mindenki nyugovóra tért, mert nagy volt a mászkálás" - mesélte friss élményeit az arab fiú, akinek korábban kiesett lakótársaival ellentétben nem sok terve van a műsor által szerzett hírnevével. "Nincs semmi tervem, az biztos, hogy az RTL klubos csipetcsapattal járjuk majd az országot egy ideig. Szeretnék egy arab-magyar éttermet nyitni, ahová ha betérsz, ugyanúgy tudsz majd enni gyrost, mint egy jó húslevest vagy rántott húst. Minőségi ételeket kínálok majd a vendégeimnek. Meg akarom mutatni, hogy milyen az igazi gyros, mert a magyarok többsége arra a mócsingos valamire hiszi azt, amit a legtöbb gyorsétteremben kínálnak" - magyarázta lelkesen Shadi.

Tipp! VV szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.