Roger Federer tenisz teniszcsillag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A teniszcsillagnak nyomós oka volt puszit nyomni a serlegre...

A svájci Roger Federer a hétvégén legyőzte a francia Jo-Wilfried Tsonga teniszezőt. Federer három játszmában verte ellenfelét a londoni tenisz-vb döntőjében - az örömmámorban úszó győztes természetesen egy hatalmas csókot nyomott a trófeára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Majomfesztivál Lopburibanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111128-majomfesztival-lopburiban.htmlPókember New York City feletthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111125-halaadas-pokember-new-york-felett.htmlKim és Kirk hálaadáskorhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111124-kim-es-kirk-halaadaskor.htmlSzülinapos a meztelenkedő dívahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111124-szulinapos-a-meztelen-szepseg.htmlGaga butikot nyitotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111123-gaga-butikot-nyitott.htmlChristina kissé megváltozott, de élvezihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111122-christina-kisse-megvaltozott.htmlTánc és színek Bogotábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111122-tanc-es-szinek-bogotaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.