Annamari és Csaba elhagyta a villát, Veronika és Seher pedig értesítést kapott arról, hogy egy férfimagazin címlaplányai lettek. Péter végre felfogta, hogy a kacsaszájú lány nem férfiként tekint rá.


Péter és Veronika külön aludtak. A pufi fiú kajálással, a lány cigizéssel indította a napot, Veronika pedig elárulta Eszternek, hogy hányingere van hódolójától.

Annamari számára eljött a nagy nap: a táncversenyen elért első helyezésért járó családlátogatás napja. Kinga és Fecó a nyugiszobában szomorkodott, és azon ábrándoztak, hogy mit csináltak volna, ha ők mehettek volna ilyen találkozóra.

Annamari és Csaba ezalatt a lány testvérének otthonában ebédelgetett, majd a néma fiú a jól bevált gitáros trükkjével szórakoztatta a lakásban felbukkanó csemetéket. Annamária már rég érezte magát ennyire boldognak, örömében meg is hatódott.Seherezádé és Veronika értesítést kapott arról, hogy a következő napon megkapják a nyeremény címlapfotózásukat. A két lány örömében azon morfondírozott, hogy miként szabadulhatnának meg a leggyorsabban minél több kilótól. Kinga irigykedve figyelte Seherék boldogságát, mert neki is régi vágya egy férfimagazin címlapján pózolni.Vera azt próbálta megtudakolni Attilától, hogy Péter szerelmes-e Veronikába. Az összeférhetetlen nem adta ki haverja érzelmeit, viszont egy alkalmatlankodó valamiként jellemezte az érzékeny lelkű lány szerepét a szerelmi háromszögben. Veronika és Péter a kettőjük közti kapcsolatot és érzelmeket elemezgette, de a beszélgetésüket többször is megzavarta a körülöttük settenkedve hallgatózó Vera. A valóságshow-veteránban most kezdett el tudatosulni, hogy Alekosz exe egyáltalán nem érez iránta semmit, és férfiként sem a zsánere.A kiválasztás után Vera félrevonult a nyugiszobába Kingával, Fecóval és Csabával, hogy kibeszéljék a többieket. A nagy diskurzus közepette Vera kijelentette, hogy Veronikát fogja kihívni párbajozni. A játékszabályzat tiltja, hogy a kiválasztott kihívás előtt hangosan kiejtse annak a nevét, akivel párbajozni akar. Ez aztán Kingáéknak is az eszébe jutott és figyelmeztették a pornós lányt, aki gyorsan csak egy feltételezésnek próbálta feltüntetni előző megnyílvánulását.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A villalakók lehetetőséget kaptak arra, hogy egy egyhetes felkészülés után ringbe lépjenek a villa sztárboxmérkőzésén. A legjobb ökölvívó a táncverseny főnyereményéhez hasonló meglepetésben részesül. Mivel nem kötelező a részvétel, ezért Annamari kivételével mindannyian bevállalták az öklözést. A fura lány azért mondott nemet a lehetőségre, mert utálja az erőszakot és senkit sem hajlandó megütni semmilyen körülmények között.
A VV5 játékosára nem kíváncsiak a szülei?http://www.life.hu/tested-lelked/20111128-valovilag-5-vv-annamarira-nem-kivancsiak-a-szulei.html VV5: Vera lett a kiválasztott!http://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-vera-kapta-a-legtobb-jelet-o-mar-biztosan-parbajozni.html VV5: Veronika megalázta Pétert a többiek előtthttp://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-veronika-megalazta-petert-a-tobbiek-elott-senkit-nem.html VV5: Péter egyre szerelmesebb Veronikábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-vv5-peter-egyre-szerelmesebb-veronikaba.html VV5: Attila nyugodt szívvel lenyúlt ezt-azt a büfébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111124-vv5-peter-elsirta-magat-veronika-miatt.html VV5: Eszter lett a védett, Attila és Fecó csúnyán összeveszetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111123-vv5-eszter-lett-a-vedett-attila-es-feco-csunyan-osszeveszett.html VV5: Szabályszegés a villában - Súlyos következményei is lehetnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111122-vv5-szabalyszeges-a-villaban-sulyos-kovetkezmenyei-is-lehetnek.html VV5: Shadi mocskolja Pétert és éttermet nyitnahttp://www.life.hu/legykepben/20111122-valovilag-5-shadi-gyrosban-utazna.html VV5: A szerkesztők levélben értesítették Kingát és Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111121-vv5-veronika-nem-szerelmes-peterbe.html