Sőreghy Zita Suzuki Splash kalandok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belecsobbantál már Zita életébe? Ha még nem, akkor keresd az OzoneNetwork bájos műsorvezetőjének és hűséges fegyverhordozójának, egy Suzuki Splash-nek a kalandjait a Life.hu-n!


Mivel az autó nem csak az édes otthon és a szerkesztőség között tesz jó szolgálatot főszereplőnknek, izgalmas történetekben nincsen hiány. Egyik nap a Hungaroring, másnap egy halloween parti, legközelebb pedig egy kiruccanás a kések és vágódeszkák világába, ahol a lányokból egy főzőiskolában instant háziasszonyok válnak.


A szórakozás mellett természetesen a praktikusabb dolgokra is jut idő. Te például képben vagy, hogy az autóban miként töltöd fel a fagyállót, vagy miként cserélsz kereket, ha zordra fordul az időjárás? A legfrissebb részben Zita úgy az autó, mint a saját "téliesítésével" kapcsolatban kap tanácsokat profi autószerelőtől, illetve kozmetikustól.


És ha közvetlenül nincs is ott a türkizkék Splash minden "mutatványnál", óriási segítséget jelent Zitának, hiszen a városban - például parkolásnál - egy ilyen autó kész főnyeremény, ráadásul szerény fogyasztásának és visszafogott károsanyag-kibocsátásának köszönhetően a környezetre is ügyel! Arról nem is beszélve, hogy amilyen kicsinek tűnik, olyan nagy belülről - erről ti is meggyőződhettek, ha megnézitek azt a részt, melyben Zita beveszi szülővárosát, Izsákot is!

Csobbanj bele az életébe!

Ismerd meg a Suzuki Splash-t!

Fizetett tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.