Zajlanak az esküvői előkészületek a rezidencián, hiszen mindenki szeme előtt a döntő lebeg. Alekosz hol Mását ostromolja, hol ostorozza. Renike terve bejött, mivel a szombatot már Szilóval töltheti.

Esküvői előkészületek

A mennyasszonyokat esküvői ruhapróbára vitték, míg a fiúk és a mamák a rezidencián konzultálhattak egy esküvőszervezővel. Benes Anita üdvözölte a lányokat, és elkezdődött a ruhapróba, ahol szebbnél szebb esküvői ruhába pompáztak a hölgyek. Érdekes, hogy kinek mi jutott először eszébe, Csenge repesett a boldogságtól és örömmel nyugtázta, hogy a választott ruhában, olyan mintha lenne cicije, Nikó rádöbbent, hogy meg kéne tanulni magas sarkúba járni, Másának a saját esküvője jutott eszébe, Renike nemigen kapott levegőt a ruhába.

 
Míg a lányok álmodoztak és kiválasztották a ruhájukat, a vőlegényjelöltek mamáik segítségével megtervezték az esküvőt. Peti és Ági egy kedves játékos esküvőt szervezne, Alekoszék a görög-magyar-orosz koncepcióra fektetnék a hangsúlyt, természetesen a bezártság függő görög a rezidencián tudja elképzelni esküvőjét. Ricsi Nikó kedvébe szeretne járni egy laza szakadtfarmeros tornacipős gengszteres lagzival.


 
Kitűző osztás és sértegetés

A rezidencialakók elmondták, hogy ki-kit vár vissza és ennek megfelelően meg is kapták a kitűzőket, nem igazán számíthattunk nagy meglepetésekre, de mégis ért minket kettő is. Először Dóra okozott meglepetést, aki Renike nevét mondta, majd következett Alekosz a feszültség generátor, aki nem Mása nevét mondta, és az indoklásában, igyekezett minél többet belerúgni a lányba. 


Alekosz szerint Mása magára vette a "kiváló dolgozó, szállító munkás" szerepét, mivel bevállalta az összecsapást Renikével, valamint Mása unalmas, egész nap alszik, és egy lehetetlen ember. Az orosz anyuka természetesen megvédte magát, és ellentmondást nem tűrően, higgadtan közölte Alekosszal, hogy vannak fontosabb dolgok az életben a pénznél, és akkor sem zuhanna össze, ha véget érne a játék számára, mivel várja a két gyermeke.

Irány London

A héten zajlott a rezidencia főzőversenye, hatalmas izgalmak közepette kihirdették a győztest. A négy csapat közül az első helyen holtverseny alakult ki a szinglicsapat, és Nikóék között, a versenyt végül egy rögtönzött reggeli készítés döntötte el, amit végül Nikó Ricsi és Éva csapata nyert, a nem akármilyen nyeremény pedig, az, hogy a szerelmespár együtt töltheti a hétvégét Londonba.


Az összefoglaló alatt a hét folyamán először láthattuk a szavazás állását, a különbség az arajelöltek között igen tetemes volt. Az állás: 69,8% illetve, 30,2%.
Tilla szerint mozgalmas héten vagyunk túl, ez egy kicsit erős kijelentés a múlt hét történései után. Renike szeme előtt már nem a győzelem lehetősége lebeg, hanem maga Sziló.
A pénteki összefoglaló elején Tilla gyorsan elküldte csomagolni, és készülődni az összecsapás két részvevőét, búcsúzkodás közben Mása magabiztosan odasúgta Dórának, hogy készítsen be egy "páleszt".

Ötödször is Mása

Renike és Mása egy jó hangulatú, és rendhagyó összecsapásra érkezett, mivel a lányok már előre megbeszélték, hogy mind a kettőjüknek ugyanaz a vágya, hogy Mása nyerjen, és Renike végre Szilóval lehessen. A két arajelölt között a szavazatkülönbség végig nagy volt és a műsor alatt folyamatosan nőtt. Örömmel nyugtáztuk, hogy Diaz meggyógyult és már a többi kiesett játékossal együtt a nézőtéren "izgulta" végig az összecsapást. Természetesen az este egyik fő témája a múlt heti kizárás volt, ami miatt a három szereplő (Sziló, Renike, Dóra) kivétel nélkül magát hibáztatta. 


Meglepetés nem született: Mása a szavazatok 72,4%-át szerezte meg, így fölényes győzelmet aratott. Az összecsapás végén, érdekes módon két győztes hagyta el a stúdiót, hiszen Mása ismét visszatért a rezidenciára, és győzött Renike akarta is.
Már csak egy összecsapás van hátra, és két hét a műsorból, így hamarosan kiderül az is ki az a két pár, akik a szereplői lesznek a végső összecsapásnak.

VV5: Lebuktatták a lányok a szexre éhes, hazudozó Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20111203-vv5-a-gyulolkodo-vera-kibekult-veronikaval-miutan-lebukott-a-hazudozo.html Végre beismerte: énekesnővel jár az ismert színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20111202-sara-gilbert-vegre-beismerte-az-ismert-noi-zenesszel-linda-perryvel.html VV5: Színjáték a villában! Utálja egymást a két párbajozóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111201-vv5-annamari-megorrolt-verara.html Titkos legénybúcsúval lepték meg Jáksó Lászlóthttp://www.life.hu/legykepben/20111201-titkos-legenybucsuval-leptek-meg-jakso-laszlot-a-class-fm-musorvezetojet.html ÖsszeEsküvők: Alekosz Mását ostromoljahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111130-osszeeskuvok-tuzszunet-renike-vs-masa.html ÖsszeEsküvők: Kizárás és kórház - Többen nem folytathatják a játékothttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111125-osszeeskuvok-kizaras-es-korhaz-tobben-nem-folytathatjak-a-jatekot.html ÖsszeEsküvők: Alekosz kimutatta a foga fehérjét, Marci Ricsivel méri össze az erejéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111123-osszeeskuvok-alekosz-kimutatta-a-foga-feherjet-marci-ricsivel-meri-ossze.html Sebestyén Balázs: "Az ÖsszeEsküvők egy bukott műsor"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111112-class-fm-sebestyen-balazs-szerint-az-osszeeskuvok-a-tv2.html Szex az ÖsszeEsküvőkben: Niko és Ricsi egymáséi lettekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111101-meglepo-szex-az-osszeeskuvokben-niko-es-ricsi-egymasei-lettek-.html