A villába költözése előtt pár nappal halt meg Péter nagymamája, aki a legközelebb állt hozzá. A nagy taktikus villatársai előtt is titkolja a tragédiát, így ez idő alatt némán gyászolt.

VV Péter titkára a Bors derített fényt. A valóságshow-veterán nagymamája pár nappal a beszavazó show előtt hunyt el. Így már valamennyire érthető, hogy miért nem volt kitörő Peti öröme, amikor kiderült, hogy a nézők őt szeretnék látni a villában.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Péterhez nagyon közel állt a nagymama, talán ő volt az az ember, akit a fiú a legjobban szeretett ezen a világon, különleges volt a kapcsolatuk, hiszen Péter szülei már gyerekkorában elváltak. "A bemutatkozó kisfilmjében még élt a nagyi, de direkt nem változtatta meg a videót, mert nem akarta, hogy a nézők áldozatként tekintsenek rá" - tudta meg a Bors Fülöp Dávidtól, a VV-sztár legjobb barátjától.

"Peti különböző televíziós csatornáknak dolgozott a villalét előtt, mindig is imádta a munkáját, ezért jóformán csak aludni járt haza. Szabadidejében leginkább a haverjaival lóg, ezt az életvitelt viszont nehezen viselik a csajok. Ennek ellenére mindig volt valaki az oldalán, a szilikonos szőke cicababáktól a barna természetesig. Érdekes módon nem szereti az okos, bonyolult nőket. Azt mondta korábban, hogy a következő hosszú távú kapcsolata már olyan lánnyal lesz, akit feleségül is vesz" - árulta el Dávid.


VV5: Eszter megengedte párjának, hogy más nő is kielégítsehttp://www.life.hu/legykepben/20111208-vv-eszter-megengedte-hogy-parjat-egy-masik-no-oralisan-kielegitse.html VV5: Kizártak két lakót a játékból!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111207-vv5-kinga-attila-karjaiban-kotott-ki.html VV5: Gergő és Veronika lelépett a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111206-vv5-gergo-es-veronika-lelepett-a-villabol.html X-Faktor: Drogoktól féltik Verát a szüleihttp://www.life.hu/legykepben/20111206-xfaktor-drogoktol-feltik-kovats-verat-a-szulei.html Sarka Kata nem néz fel Hajdú Péterrehttp://www.life.hu/legykepben/20111206-kasza-tibinek-az-egyejszakas-kalandok-jutnak-der-heninek-nem-jott.html Annamari tudja, hogy ki nyeri a ValóVilág 5-öthttp://www.life.hu/legykepben/20111206-valovilag5-life-video-annamarinak-nincs-hol-laknia-nem-akar-a.html VV5: Lebukott a tapasztaltnak hitt Péterhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111205-vv5-lebukott-a-tapasztaltnak-hitt-peter.html Kamarás Iván játszik Brad Pitt zombifilmjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20111205-kamaras-ivan-jatszik-brad-pitt-zombifilmjeben.html VV5: Lebuktatták a lányok a szexre éhes, hazudozó Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20111203-vv5-a-gyulolkodo-vera-kibekult-veronikaval-miutan-lebukott-a-hazudozo.html