VV Péter gyászolt, amikor beköltözött a villába

nagymama VV Péter párkapcsolat Való Világ 5 gyász család taktika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villába költözése előtt pár nappal halt meg Péter nagymamája, aki a legközelebb állt hozzá. A nagy taktikus villatársai előtt is titkolja a tragédiát, így ez idő alatt némán gyászolt.

VV Péter titkára a Bors derített fényt. A valóságshow-veterán nagymamája pár nappal a beszavazó show előtt hunyt el. Így már valamennyire érthető, hogy miért nem volt kitörő Peti öröme, amikor kiderült, hogy a nézők őt szeretnék látni a villában.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Péterhez nagyon közel állt a nagymama, talán ő volt az az ember, akit a fiú a legjobban szeretett ezen a világon, különleges volt a kapcsolatuk, hiszen Péter szülei már gyerekkorában elváltak. "A bemutatkozó kisfilmjében még élt a nagyi, de direkt nem változtatta meg a videót, mert nem akarta, hogy a nézők áldozatként tekintsenek rá" - tudta meg a Bors Fülöp Dávidtól, a VV-sztár legjobb barátjától.

"Peti különböző televíziós csatornáknak dolgozott a villalét előtt, mindig is imádta a munkáját, ezért jóformán csak aludni járt haza. Szabadidejében leginkább a haverjaival lóg, ezt az életvitelt viszont nehezen viselik a csajok. Ennek ellenére mindig volt valaki az oldalán, a szilikonos szőke cicababáktól a barna természetesig. Érdekes módon nem szereti az okos, bonyolult nőket. Azt mondta korábban, hogy a következő hosszú távú kapcsolata már olyan lánnyal lesz, akit feleségül is vesz" - árulta el Dávid.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.