Mindössze néhány hónapig volt képernyőn a ValóVilág délutáni talkshow-ja. A rossz nézettségi adatok miatt azonban gyorsan levették a műsorról, ezért Istenes Bence és VV Gigi utcára került.


A ValóVilág 5 kísérőműsora a NekedValó az ősszel indult a Cool tévén, de már december közepén száműzték a Prizma tévére. A jelek szerint azonban ott sem emelkedett a nézettsége, így Istenes Bence és VV Gigi szárnypróbálgatása most a végéhez ért, ugyanis megszüntették a show-t, és szélnek eresztették a két műsorvezetőt.Fotó: RTL Klub
VV Gigi és Istenes Bence


"Nem tudom, miért szűnt meg a műsor" - nyilatkozta a Bors-nak az egykori valóságshow-szereplő. "Velünk is csak az utolsó pillanatban közölték, hogy vége. Nagyon szomorú voltam, mert imádtam a műsorvezetést, de be kell vallanom: valójában táncos vagyok, ezért most vissza is térek az alapokhoz. Bécivel tavasszal tánciskolát nyitunk, egy országos hálózatot szeretnénk kiépíteni. Három iskolával kezdenénk.

Az RTL Klub állítólag nem mondott le végleg a két műsorvezetőről, mivel a hírek szerint a továbbiakban is számítanak majd Gigire és Bencére is. "Azt mondták, hogy bármi más lehetőség adódik, azonnal szólnak" - mesélte a táncoslány, aki bízik benne, hogy valóban így is lesz.
Nem bírta a kötöttséget? 18 nap után vált el a híres énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20111228-nem-birta-a-kotottseget-18-nap-utan-valt-el-a.html VV5: Balhék sorozata a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20111227-vv5-balhek-sorozata-a-villaban.html Már fél éve készült a halálra a magyar táncdalénekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20111227-mar-fel-eve-keszult-a-halalra-nemreg-szuletett-unokaja.html Zátonyra futott Alonso házassága ishttp://www.life.hu/legykepben/20111223-zatonyra-futott-az-ismert-pilota-alonso-hazassaga.html George Michael sírva mondott köszönetet az életét megmentő orvosoknak - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20111223-kiengedtek-a-korhazbol-a-vilagsztart-george-michaelt.html Az RTL Klub bekeményített - Alekosz nem kapja meg nyereményútját?http://www.life.hu/legykepben/20111222-alekosz-nem-megy-nyaralni-decemberben-bettyvel-flortol-de-tundet-szereti.html Smink nélkül fotózták DiCaprio exéthttp://www.life.hu/szepulj/20111221-smink-nelkul-fotoztak-dicaprio-exet-bar-rafaelit.html Heti útravaló Müller Pétertől - 2. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111223-heti-utravalo-muller-petertol-2-resz.html Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán karácsonya - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111225-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-karacsonya.html