VV Seherezádé VV Péter VV Gergő bulizás Való Világ 5 szilveszter VV Vera sírás párbaj taktika VV Kinga VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seherezádénak sírással indult az újév: a szőkeség nem bírta tovább elnyomni magában az eddig felgyülemlett feszültséget és zokogásba tört ki a teraszon a többiek előtt. 2012 legelső párbaján pedig Vera aratott elsöprő győzelmet. Úgy tűnik, hogy az érzékeny lelkű lány jobban bejön a nézőknek, mint az agresszív alfahím.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!


Az elmúlt hónapokban felgyülemlett konfliktusok képletes elengedésével indult a nap, ami abból állt, hogy a játékosok egy-egy papírdarabkára felírhatták a problémáikat, amiket aztán léggömbökre felkötve a magasba engedtek. Seherezádé megkérte Gergőt, hogy ha ő térne vissza a párbajról, akkor onnantól ne sztorizgasson a jelenlétében Csilláról, a kinti barátnőjéről. A sittest azonban hidegen hagyta a lány kérése, megértette ugyan a probléma lényegét, de egyáltalán nem érdekelte. Kinga és Vera közös lufijával az egymás közti konfliktusoktól próbált szabadulni, a cselszövő Fecóval is hasonló témában indított lufit. Péter és Attila a fogcsikorgatás és horkolás problémáját bízta a szelek szárnyára.



Egy-egy villalakónak a két párbajhőst kellett termékként eladnia egy képzeletbeli teleshop-reklámban. Péter lett a sittes reklámarca, aki az alfahímről legfontosabb termékinformációként annyit árult el, hogy kiválóan főz, mos, takarít, valamint engedi, hogy a hátát megvakarják és tetovált a bőre. Verát Fecó próbálta értékesíteni viccesnek szánt körmondataival, aminek nagyjából annyi volt a lényege, hogy az érzékeny lelkű lány is főz, mos, takarít, de ő még vasalni is tud, és feleségnek sem utolsó. A dumagép ripacskodása még Verának sem tetszett, meg is jegyezte a többieknek, hogy reméli, nem ezen múlik majd a párbaj végkimenetele.

Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Muri Enikő a villában indította a szilveszteri haknikörútját. Az x-faktoros lány érkezésének Attila örült a legjobban, mert már a bokszgálán kiszúrta magának Enikőt. Rögtön kapott is az alkalmon, amikor Enikő fel akarta térképezni a luxusbörtönt: azonnal szolgálatba helyezte magát idegenvezetőként és körbevezette az ország legjobb női énekhangját a szobákban. Vastag Csaba előadta a Wonderful World című Luis Armstrong-slágert, amitől Eszter sírva borult Péter karjaiba, mert feltörtek belőle az édesapja temetésének emlékei. Az összeférhetetlen folyamatosan udvarolgatott Enikőnek, akinek még a mikrofonját is eldugták a poén kedvéért, ami csak aztán került elő, miután leléptek a sztárvendégek a kulipintyóból.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



DJ Dominique fergetegpartijával indult a szilveszter esti megőrülés, ahol Attilának sikerült a legviccesebbre innia magát: poénos csipkelődéseivel riogatta ellenfeleit. Verával például elhitette, hogy őt várja vissza a párbajról, ami nagyon jólesett a lány érzékeny lelkének.

Éjfél után Tóth Gabi is elénekelt néhány slágert, amivel kivétel nélkül feldobta az összes villalakó hangulatát, és feltöltötte őket életenergiával. Az énekesnő távozása után Vera és Péter összeszólalkozott, aminek az lett a vége, hogy Pufi Verának azt kívánta, azzal induljon az újéve, hogy azonnal kiesik a villából. Az egykori ágytársak vitájától felment a pumpa Seherben, mert elfogadhatatlannak tartja, hogy így beszéljenek egymással olyan emberek, akiknek valaha közük volt egymáshoz. Ezt a nézetét sírva fejtette ki Attilának részletesebben, aki még egy kést döfött az összeomlott lány szívébe azzal, hogy felhívta rá a figyelmét, Gergő éppen Kingát fűzögeti a nappali kanapéján. Ezután a szőkeség összeomlott, krokodilkönnyeket hullatva tört ki magából, hogy 3 hónapig szótlanul viselte a megaláztatást, de ezt most már nem bírja tovább.



Párbaj

Az újév első napjával együtt elérkezett a hatodik párbaj napja is, ahol Vera és Gergő indult csatába a villába visszajutásért.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a galériáért!


Veráért Fecó mondott harsány kortesbeszédet, Gergőért pedig Péter egy visszafogott védelmi beszédet. Ezután a villalakók megnevezhették, hogy kinek a párbajgyőzelmére vágynak. Kinga, Peti, Csaba, Eszter és Seher az alfahímet várta sok szeretettel, míg Verát csak Fecó várta vissza, Attila pedig annak örült volna a legjobban, ha mindkét párbajhős kint marad.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!


Végül 67-33% arányban Vera győzedelmeskedett, Gergő pedig csalódott ugyan, de azzal vigasztalta magát, hogy bukott ő már ennél nagyobbat is az életében. Az alfahím az utolsó üzenetet Sehernek címezte, amiben megígérte neki, hogy kampányol majd érte, és hozzátette, hogy hiányozni fognak neki volt lakótársai. Vera visszatérését kitörő örömmel fogadta Fecó, a többiek udvariasan gratuláltak, majd elkullogtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.