VV Gigi nem kell a Cool Tv-nek! Lapátra tették délutáni műsorából a táncoslányt

megszüntetés műsorvezető VV Gigi nézettség eltávolítás Istenes Bence Cool TV Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze néhány hónapig volt képernyőn a ValóVilág délutáni talkshow-ja. A rossz nézettségi adatok miatt azonban gyorsan levették a műsorról, ezért Istenes Bence és VV Gigi utcára került.

Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!






Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

VV Gigi és Istenes Bence


"Nem tudom, miért szűnt meg a műsor" - nyilatkozta a Bors-nak az egykori valóságshow-szereplő. "Velünk is csak az utolsó pillanatban közölték, hogy vége. Nagyon szomorú voltam, mert imádtam a műsorvezetést, de be kell vallanom: valójában táncos vagyok, ezért most vissza is térek az alapokhoz. Bécivel tavasszal tánciskolát nyitunk, egy országos hálózatot szeretnénk kiépíteni. Három iskolával kezdenénk.

Az RTL Klub állítólag nem mondott le végleg a két műsorvezetőről, mivel a hírek szerint a továbbiakban is számítanak majd Gigire és Bencére is. "Azt mondták, hogy bármi más lehetőség adódik, azonnal szólnak" - mesélte a táncoslány, aki bízik benne, hogy valóban így is lesz.

Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.