Unalmasan telt a nap a villában, de azért Attila így is kiosztott néhány embert, majd Fecónak és Eszternek is sikerült összerúgnia a port az életvezetési tanácsadónő foglalkozásán.


Attila egy csavartorony építgetésével volt elfoglalva, amikor Csaba rányitott és egy stopperóra után érdeklődött. Az összeférhetetlen nem volt jó passzban, elküldte a fenébe a helyes pasit, majd Seherezádét is, aki megpróbálta megtudni, hogy miért is válaszolt minősíthetetlen stílusban a fiú. Fecó, Csabika és Vera kisgyerek módjára élvezte a gyakorlást a nappaliban, hangosan nevetgéltek a játékos feladatok közben, aminek hallatán Attila falra tudott volna mászni idegességében.


Életvezetési tanácsadó érkezett a villába, hogy segítse kinyitni a játékosok szemét a saját környezetükkel kapcsolatban. Attila egyáltalán nem örült a szakember érkezésének, mert szerinte semmi haszna a munkájának, és egyébként sem szerette volna kiszolgáltatni magát, valamint felfedni a gyenge pontjait.

Vera azt a feladatot kapta, hogy játssza el Attila viselkedését, de a pornós nehezen birkózott meg a dologgal, mert egyszerűen zavarja az összeférhetetlen jelenléte. Ezek után Attila nem volt hajlandó részt venni a szerepjátékokban, példáján felbuzdulva Seher is kivonta magát a mókából. Fecónak Esztert kellett volna eljátszania, de vitává fajult a dolog. Kinga Vera viselkedését imitálta, de csodák csodájára nem lett belőle sértődés.


A következő foglalkozáson azzal kellett egymást fárasztaniuk a lakóknak, hogy elárulják őszintén, mit szeretnek a másikban. Az unalmas bókolósdit mindannyian elkomolytalankodták, a végére már csak Kinga és Attila maradt játékban, de egybehangzó vélemények híján nem hirdettek győztest.


A villalakók három csoportra osztódva kifestették modelljeiket. Eszter egy fűzőt festett Seherre, Fecó előbb közlekedési táblát, majd céltáblát mázolt Csabi felsőtestére, a helyes pasi dalmatává varázsolta Verát, Attila pedig egy absztrakt művel vonta be Kingát. Egymás elbírálása után végül Eszter és Seher párosa vitte el a pálmát.

Pizsamapartival zárult a nap, amit rögtön az elején egy divatbemutatóval indítottak. A hálóruhák láttán Attila Eszter libidóját mozgatta meg egy kicsit, míg Seherezádé Csabiét. A párnacsata után altatódalt és kakaót kapott Vera, Csaba és Eszter triója, majd mindenki nyugovóra tért.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Attila nem bírta tovább, és feladta a versenyt!http://www.life.hu/legykepben/20120119-vv5-feco-megmenekult-a-parbajtol-mivel-megszerezte-a-lila-kendot.html VV5: Vera megint balhézott a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120117-vv5-vera-megint-balhezott-a-villaban.html VV5: Kiderült egy újabb titok: Peti szexelt Verával - ezért utálják egymásthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120116-vv5-kiderult-egy-ujabb-titok-peti-szexelt-veraval-ezert.html VV5: Vera nyert, Kinga pedig elásta a csatabárdot - Majd kiejtette Péterthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120115-vv5-vera-nyert-kinga-pedig-elasta-a-csatabardot.html VV5: Vera kiakadt Kocsis Tibi levele miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120114-vv5-vera-kiakadt-kocsis-tibi-levele-miatt.html