A villa dumagépének nem ez volt a legvidámabb napja. Először azzal égette be magát, hogy nem tudta értelmezni Romhányi József állatverseit, majd a szavalásba is belesült. Este ismét ő került a középpontba: lakótársai beolvastak neki, amiért mostanában mindent olcsó, szexuális töltetű poénokkal próbál elviccelni.


Magyar Attila és Hajdú Steve vállalta magára azt a nehéz feladatot, hogy bevezeti a színészet rejtelmeibe a villalakókat. Első körben állatverseket olvastak fel: Csaba egy görényről szavalt, Eszter pedig egy hétfejű sárkányról. Fecó a sárkányos versikét nem igazán tudta értelmezni, ezért Eszti újra felolvasta neki. Seherezádé tinóról előadott versét se sikerült felfognia, amit azzal próbált kimagyarázni, hogy a táncoslány száját figyelte. Ezután a dumagép állt fel a színpadra, ahol kiderült, hogy nemcsak a szövegértelmezéssel vannak gondjai, de az olvasással is. A birkás versike annyira kifogott rajta, hogy annak a szánalmas, erőltetett szavalása kifejezetten lehúzta a lakótársai hangulatát.

 

Szituációs gyakorlatokkal folytatódott a nap, Fecó szokás szerint elripacskodta a feladatot. Seherezádé és Attila megcsalós jelenetétől Kinga sírva fakadt, mert feltépődtek benne a volt barátjával kapcsolatos hasonló sebek. A két színész távozása után Fecó továbbra is a birkás versikéjét értelmezgette, de aztán feladta, és megkérte Csabit, hogy magyarázza el neki, miről szól a vers.Csaba attól tartott, hogy Eszter őt viszi ki párbajozni, de Fecó gyorsan megnyugtatta, hogy lelki szeme előtt azt látja, a helyes fiú lép be az ajtón a párbaj után, úgyhogy nincs miért paráznia. Szerkesztői utasításra Fecó és az ügyvédlány elvonult a nyugiszobába, hogy megbeszéljék, ki lesz az ideális áldozat párbajellenfélnek. Fecóka Veráért és Csabáért kampányolt, Attilát viszont minden zokszó nélkül azonnal csatába küldte.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is! 

Az éjszakai traccspartin terítékre került, hogy Fecó túl sok szexuális töltetű, olcsó poént süt el, ami idegesíti a lakótársait. A dumagép szokásához híven kínos magyarázkodásba kezdett, amivel nemcsak a lányokat, hanem még Csabát is kihozta a sodrából. A vita elcsitulása után Vera nyugtatgatta Fecót, hogy nem vele van a gond, hanem a lakótársaival, akik még túl éretlenek.

 VV5: Seherezádé Kinga bugyijai közt matatotthttp://www.life.hu/legykepben/20120124-vv5-seherezade-kinga-bugyijai-kozt-matatott-a-szekrenyben.html VV5: Kiderült Csaba féltve őrzött titkahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120122-vv5-csabanal-eltort-a-mecses.html VV5: Attila egyedül maradt a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120121-vv5-atvertek-attilat-villatarsai.html Két hálószoba is tartozik a VV5 plázacicájának otthonáhozhttp://www.life.hu/hazitunder/20120111-igy-nez-ki-vv-dya-otthona.html VV5: Eszter nagyot csalódott Attilábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120120-vv5-eszter-nagyot-csalodott-attilaban.html Évekig prostiknál kereste a boldogságot a VV5 sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120120-valovilag-evekig-prostikhoz-jart-a-vv5-sztarja-attila.html