Drasztikus fogyókúrája miatt nem tetszik férjének Sarka Kata

családanya Sarka Kata fogyás Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Modellvékonyságúra fogyott Sarka Kata, ami férjének egyáltalán nem tetszik. Hajdú Péter kifejezetten aggódik, és el is határozta, hogy öt kilót kell híznia gyermekei édesanyjának.

Sarka Kata még soha nem volt ilyen vékony, mint most. Hajdú Péter felesége alatt alig mutat ötven kilót a szobamérleg. A 25 éves asszony második gyermeke születése után nyolcvankét kilósan jött ki a kórházból és tudatosan kezdett el fogyókúrázni. A felesleg gyorsan leolvadt a két pici mellett, így Kata a siker láttán annyira belelkesedett, hogy átesett a ló másik oldalára: egyszerűen nem tud leállni. Ez Hajdú Péternek sem tetszik. A Frizbi műsorvezetője visszaköveteli felesége dúsabb idomait. Az ismert férj szerint Katának legalább öt kilót kellene híznia.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Katának is megmondtam, hogy ne fogyjon tovább. Nem örülök neki. A feleségem gyönyörű nő, de szerintem már kórosan sovány. Azt gondolja, hogy a magazinokban látott csontsovány nők az etalonok. Az a baj, hogy kövérnek látja magát" - mondta a Borsnak kétségbeesetten Hajdú, aki napközben dolgozik, ezért nagy bánatára nem tudja kontrollálni felesége táplálkozását. Ám este, ha hazaér, az asztalhoz parancsolja élete párját, hogy együtt vacsorázzanak.

Sarka Kata viszont egyáltalán nem látja ilyen kritikusnak a helyzetét.

"Szerintem a 170 centis magasságomhoz az ötven kiló körüli súly pont jó. Nekem ez jelenti a vékonyság fogalmát. Korábban nem éreztem jól magam a bőrömben, ez látszott is rajtam, rossz kedvvel töltöttek el a pluszkilók" - magyarázta drasztikus fogyásának okát az édesanya, aki azért azt belátja, hogy hosszú távon nem tartható egyedi életmódja. Kata ezért hetente kétszer egy személyi edző segítségével szeretne sportolni, hogy izmosabb legyen, és ne hízzon vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.