Békésen indult a nap, de egy óriási szócsata alakult ki délutánra, ahol mindenki összeveszett mindenkivel mindenféle csip-csup dolgokon.

Vera tejszínhabos kávéval kedveskedett Hajdu Steve-nek, ő pedig egy szerenáddal a bóbiskoló Attilának.A vidám ébresztő után folytatódott a színdarab próbája, ahol az eddigi teljesítményük alapján Kingával voltak a legelégedettebbek a vendégművészek. A hangszeres örömzenélés volt a délelőtt fénypontja, mindannyian átszellemülten igyekeztek valami ritmust kicsikarni a kezük ügyébe került hangszerből.

 

Verát az angyalok beszórták jóságporral az éj leple alatt, vagy egyszerűen csak megint valami küldetéstudattól vezérelve kedveskedni kezdett Attilával. Kávét főzött neki és negédesen cigizni hívta az udvarra. Eszter és Kinga unalmában ki is vesézte a témát, mivel nem tudták hova tenni, hogy az összeférhetetlen miért haverkodik az ellenségével. Attila megunva a citromarcú társaságát beoldalgott a hálóba, ahol többek közt rákérdezett arra is Kingánál, hogy miért viselkedik ilyen furcsán két napja.

 

Eszter és Vera felállt egymással szemben, hogy szócsatát vívjanak. A kiegyensúlyozott cicaharc rendben lezajlott, utána viszont elszabadult a pokol. Először Attila sértődött be az ügyvédlány szavain, aztán Kinga és Fecó ugrott egymásnak. A dumagép ezután Csabához fordult, hogy miért nem szól hozzá a témához. A helyes pasi nem akart eddig beszállni a parttalan vitába, mert nem tudta, ki mellett tegye le a voksát, és a dumagépen sem tud eligazodni, mivel Fecó minden héten teljesen mást gondol ugyanarról a témáról. Attila közben némán végighallgatta az eseményeket, majd Kingával akart néhány dolgot letisztázni, de nem találtak rá megfelelő helyszínt, így a nagy beszélgetés elmaradt. Az összeférhetetlen nem tudta a cselszövőnek kiönteni a lelkét, ezért Fecóék nyakába zúdította a problémáit.

 

A villalakók eldönthették, hogy kinek a búcsúbulijára szeretnének elmenni. Csaba, Fecó és Attila Verát választotta, Kinga és Seher pedig az ügyvédlányt. Vera az összejövetelén egy mini közvélemény-kutatást végzett vendégei körében, hogy mégis mit gondolnak róla a többiek. Ezalatt Eszti azon értetlenkedett, hogy nem tud eligazodni Attila cselekedetein.Alekosznak nincs munkája, és nyereményeit sem adja vissza az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120128-vv-alekosz-nem-adja-vissza-nyeremenyeit-az-rtl-klubnak-miutan.html Drasztikus fogyókúrája miatt nem tetszik férjének Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20120128-nagyon-lefogyott-hajdu-peter-felesege-a-frizbi-musorvezetoje-aggodik.html Remegett és nem tudott beszélni a színésznő, amikor barátai mentőt hívtak hozzáhttp://www.life.hu/legykepben/20120127-demi-moore-komoly-krizisben-van-a-sztar.html VV Évát kitiltotta élő műsorából az RTL Klub (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120128-vv-evat-kitiltotta-az-rtl-klub-az-elo-musorabol-a.html VV5: Csaba nem bírja tovább nézni Fecó behódolásáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120127-vv5-csaba-nem-birja-tovabb-nezni-feco-behodolasat.html Puskás Petinek már nem kell titkolóznia (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120127-megasztar-puskas-peti-a-szerelmeirol-meselt.html Szexből él a VV egykori sztárja (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120125-valovilag-szexbol-el-a-vv-egykori-sztarja-szandika.html Kopasz lett a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120125-kopasz-lett-a-szex-es-new-york-sztarja-cynthia-nixon.html Egyszerűen elbűvölő a 36 éves magyar sztár kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120127-egyszeruen-elbuvolo-a-36-eves-magyar-sztar-kislanya.html