Eszenyi Enikő, Gundel Takács Gábor, Zacher Gábor toxikológus, Máté Bence világhírű természetfotós és Koleszár Balázs lettek az Év Emberei 2011-ben.

Red Lemon Media


Máté Bence, Eszenyi Enikő, a tavaly díjazott Weiss Fanni és Koleszár Balázs

Január 30-án átadták Az év embere 2011 díjakat, amellyel azokat a művészeket, médiaszemélyiségeket, civil hősöket, szakembereket és a jövő reménységeit tüntették ki, akik a tavalyi évben kiemelkedőt alkottak, s akiket példaképként állíthatunk a közvélemény elé. Az egy éve indult mozgalom keretében egy népszerű napi bulvármagazin olvasói szavazták meg az öt kategória győzteseit, akiket a szakmai zsűri tagjai, Halász Judit, Bárdos András, Gerendai Károly, Dr. Ablonczy László gyermekkardiológus, illetve Murányi Marcell, a lap főszerkesztője jelöltek a díjra példamutató munkásságuk miatt.

Az Év Művésze Eszenyi Enikő lett: ,,Köszönöm a jelölést, hiszen nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ilyen kiváló társaságban szerepelek. Jancsó Miklós fantasztikus filmrendező, Snétberger Ferenc virtuóz gitárművész, Varró Dániel zseniális költő, a Quimby zenekar tagjai pedig egytől-egyig nagyszerű zenészek. Varró Danival és Quimby-vel már többször dolgoztunk együtt a Vígszínházban. Nagyon nagy öröm ez a díj." - köszönte meg az elismerést a színésznő.

Red Lemon Media


Az Év Médiaszemélyisége díjat Gundel Takács Gábor kapta, az Év Szakembere pedig Zacher Gábor lett. A Jövő Reménységének Máté Bence természetfotóst választották, az Év Civil Hőse pedig Koleszár Balázs lett. Balázs szenvedélyes motorosként egy balesetben elvesztette a karját, azonban ez sem tántorította el a motorozástól. Azóta speciális műkarokat készít sorstársainak: találmánya révén már többen is újra motorra ülhettek.

VV Eszternek a szex hiányzott a legjobban! (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120131-vv5-eszternek-nagyon-hianyzott-a-szex-a-villaban-es-attila.html Kiszabadult a börtönből Ambrus Attilahttp://www.life.hu/legykepben/20120131-szabadult-a-bortonbol-ambrus-attila.html VV5: Seherezádé összeomlott Eszter kiesése utánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120130-vv5-seherezade-osszeomlott-eszter-kiesese-utan.html Tóth Gabi nem búslakodott sokáig szakítása után - Máris bepasizotthttp://www.life.hu/legykepben/20120130-toth-gabi-enekesno-uj-kedvese-rasztovics-david-focista-es-modell.html Nicolas Cage hasonmásahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120130-nicolas-cage-hasonmasa.html VV5: Vera a legkisebb különbséggel verte meg Esztert a párbajonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120129-vv5-attila-feltekenysegi-rohamot-kapott.html VV5: Meglepő fordulat a villában - Attila kibékült Verávalhttp://www.life.hu/legykepben/20120129-vv5-attila-kibekult-veraval-kinga-pedig-csunyan-osszeveszett-fecoval.html Alekosznak nincs munkája, nyereményeit pedig nem adja vissza az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120128-vv-alekosz-nem-adja-vissza-nyeremenyeit-az-rtl-klubnak-miutan.html Drasztikus fogyókúrája miatt nem tetszik férjének Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20120128-nagyon-lefogyott-hajdu-peter-felesege-a-frizbi-musorvezetoje-aggodik.html