Hajós András Hernádi Judit Egy perc és nyersz Legyen Ön is Milliomos Sebestyán Balázs Pokorny Lia Heti Hetes Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub végre elárulta, mi várható a következő szezonban: lecserélték a Csillag születik zsűritagjait, új műsorvezető került főműsoridőbe egy régi vetélkedővel, és egy ismeretlen játékkal is készül a csatorna.

Végre azt is megtudtuk, kik ülnek majd a Csillag születik ítészei között. Hernádi Judit az egyetlen, aki maradt a zsűriben. A színésznő új kollégája lesz Pokorny Lia, a Beugró állandó szereplője és az Új Színház korábbi tagja, Hajós András műsorvezető és Puzsér Róbert kritikus.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A zsűriből hiányzó Pokorny Lia videóüzenetben jelentkezett be
Nézz meg még több képet a sajtótájékoztatóról! Kattints a képre!

Az is kiderült, hogy az RTL Klub ismét elindítja a Heti hetest, és Sebestyén Balázs egy új kvízműsor házigazdája lesz. Az Egy perc és nyersz - A Minute to Win it néven futó amerikai showműsor már a fél világot meghódította, és hamarosan a csatorna is képernyőre tűzi az izgalmasnak és különlegesnek ígérkező vetélkedőt.

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.