Az RTL Klub végre elárulta, mi várható a következő szezonban: lecserélték a Csillag születik zsűritagjait, új műsorvezető került főműsoridőbe egy régi vetélkedővel, és egy ismeretlen játékkal is készül a csatorna.


Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Nézz meg még több képet a sajtótájékoztatóról! Kattints a képre!

Egy igazán hangulatos sajtótájékoztató keretében jelentette be az RTL Klub, hogy mire számíthatnak a nézők a következő szezonban. Végre bebizonyosodott az, ami eddig csak pletyka szinten jelent meg a sajtóban: a Legyen ön is milliomos! műsorvezetője Friderikusz Sándor lesz - ő az egyik nagy dobása a csatornának. A vetélkedő február végétől indul a kereskedelmi csatornán, a showman pedig alig várja, hogy visszatérhessen egykori munkahelyére.Végre azt is megtudtuk, kik ülnek majd a Csillag születik ítészei között. Hernádi Judit az egyetlen, aki maradt a zsűriben. A színésznő új kollégája lesz Pokorny Lia, a Beugró állandó szereplője és az Új Színház korábbi tagja, Hajós András műsorvezető és Puzsér Róbert kritikus.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
A zsűriből hiányzó Pokorny Lia videóüzenetben jelentkezett be
Nézz meg még több képet a sajtótájékoztatóról! Kattints a képre!

Az is kiderült, hogy az RTL Klub ismét elindítja a Heti hetest, és Sebestyén Balázs egy új kvízműsor házigazdája lesz. Az Egy perc és nyersz - A Minute to Win it néven futó amerikai showműsor már a fél világot meghódította, és hamarosan a csatorna is képernyőre tűzi az izgalmasnak és különlegesnek ígérkező vetélkedőt.VV5: Szandika felkorbácsolta Attila ösztöneit gyengéd csókjaivalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120207-vv5-szandika-attila-agyaban-kotott-ki.html Botrány kialakulóban: VV Éva fenyegeti az RTL Klubothttp://www.life.hu/legykepben/20120207-valovilag-vv-eva-az-rtl-klubot-fenyegeti.html VV5: Seher retteg a párbajtólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120206-vv5-seher-retteg-a-parbajtol.html Lefejelte pasija a szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20120206-szunai-linda-szepsegkiralyno-hajdu-peter-frizbi-musoraban-beszelt-botranyos-parkapcsolatarol.html Gladiátornő lett Madonnahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120206-gladiatorno-lett-madonna.html VV5: Seherezádé megy vasárnap párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20120205-vv5-harom-jelet-kapott-seherezade-igy-o-mar-biztosan-megy.html