Demi Moore idáig gondosan rejtegetett naplója egy szemétlerakóból került elő.


"Már háromévesen sörrel kínált az anyám" - jegyezte le Demi Moore az emlékeit titkos naplójába - írta a Blikk. A sztár édesanyja, Virginia King valóban alkoholista volt, így előfordulhat, hogy valóban úgy történt a dolog, ahogy azt Demi is állítja.

AFP


Az egyik amerikai magazin megvizsgáltatta a 80 kézzel írott oldalt, amely a szakértő szerint valódi, és a színésznő kézírása. A különös irományból az is kiderül, hogy Demi 9 évesen ismerkedett meg a marihuánával, viszont azt örökre homály fedi, hogy melyik A-listás hollywoodi sztártól lett terhes, akinek a magzatát végül el is veszítette.

Forrás: Blikk Demi Moore már csak árnyéka önmagánakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120116-demi-moore-mar-csak-arnyeka-onmaganak.html Szinte csak a súlya változott: így nézett ki fiatalon Demi Moore - Képeken a változáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20111124-szinte-csak-a-sulya-valtozott-igy-nezett-ki-fiatalon-demi.html Ezért van romokban Demi Moore? A pletykák szerint Ashton Kutcher az apja January Jones gyermekénekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111019-a-pletykak-szerint-ashton-kutcher-az-apja-january-jones-gyermekenek.html Demi Moore teljesen lesoványodotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20111005-brutalisan-lefogyott-demi-moore.html