Ashton Kutcher fogyás párkapcsolat megcsalás Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan mondják, hogy a stressz a legjobb fogyókúra. Úgy tűnik, ezt most Demi Moore is alátámasztja, hiszen soha életében nem volt még ilyen sovány, és valószínűleg még sosem alázták meg ennyire...

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)


AFP
AFP

Szólj bele: Milyen vitaminokkal készültök a télre?


Demi Moore általában nagyszerű formában van. A színésznő sokat sportol és szigorú, egészséges étrendet követ, ráadásul a plasztikai beavatkozásokat sem veti meg. Most azonban már csak árnyéka önmagának - teljesen belesoványodott házasságának összeomlásába. A Ghost egykori szépsége 165 centiméter magas, és ehhez a súlyhoz már csak 44 kilót nyom - ez pedig egyértelműen azt jelenti, hogy Demi kórósan sovány. A negyvennyolc éves sztár a napokban vett részt új filmje bemutatóján, ahol más hírességek is megjelentek. Egy szemtanú a következőket vallotta: ,,Félelmetesen soványnak látszott Demi Moore. Minden egyes csontja kilátszott, meg lehetett volna számolni őket. Hozzá képest Jennifer Aniston egyenesen kövérnek tűnt."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!







Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.