Seherezádé halálosan összeveszett Fecóval, amiért az a kiválasztáson koholt vádakat vágott a fejéhez. Vera az utolsó hét közeledtével taktikát váltott, és harmatgyenge színészi alakítással azt próbálta eljátszani, hogy ő a leggyengébb láncszem. A játékosok ugyan még nem tudják, de a Fókuszból az is kiderült, hogy hamarosan hatalmas meglepetés vár rájuk.


A fiúk vetélkedőt tartottak a lányoknak, ahol azt próbálták eldönteni, hogy a szőke vagy a barna csaj a jobb játékos. Vera csak azokra a provokatív kérdésekre válaszolt normálisan, amelyekből pozitívan jött ki, egyébként többször is kibújt a válaszadás alól. A fiúk az értékelésnél Verát titulálták a jobb játékosnak, míg Sehert a korrektnek. A citromarcú pornós megsértődött az eredményen, elküldte a zsűrit a francba, ráadásul még Fecót is kiosztotta. A fiúk ezt úgy értékelték, hogy Vera tudatosan távolodik a dumagéptől.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


 

A villalakóknak két csoportra kellett oszlaniuk, és rapszámot kellett írni egymásról. Vera nem akart egyik fiúval sem egy bandában lenni, ezért eljátszotta a hattyú halálát, és azt próbálta elszínészkedni Serrynek, hogy mennyire összetört az Attilával való veszekedés miatt. A színjáték után gyorsan összedobtak pár sort a többiekről, amelyekben a pornós beszólogatott Csabáéknak. A fiúk elrappelték a versüket, ami egyáltalán nem nyerte el Vera tetszését, mert szerinte Attiláék Seherezádénak nem szóltak be eléggé. A csajok rím nélküli száma azonban nem érte el a célját, mert egyik címzett sem sértődött meg rajta - mindannyiuknak nagyon tetszett.Keresztes Ildikó és Alapi István érkezett Csabihoz vendégségbe. Míg a helyes fickó nagyon jól érezte magát vendégeivel, azalatt Vera tovább folytatta a színjátékát, és azon siránkozott, hogy ő bent a leggyengébb láncszem, és bizony ki fog esni. Csabi a csapatépítés szellemében alkalmi zenekart alapított lakótársaival és lenyomtak pár közös dalt.


A kiválasztás előtt Csaba és Attila a jelek lehetséges elosztásával sakkozgatott. Fecó Seherre dobta a jelét, amihez azt fűzte hozzá, hogy szerinte a táncoslány elszállt magától és gúnyolódott Kingával a kiesése után. A legtöbb jelet Attila kapta, de mégsem ő kezdett el balhézni, hanem Serry, aki teljesen berágott a dumagépre, amiért az koholt vádakat vágott a fejéhez élő adásban. Seherezádé csúnyán összeveszett Fecóval, aki azzal zárta a csetepatét, hogy nem érzi magát hibásnak semmiben.


Atti közben azon csodálkozott, hogy nem omlott össze a zöld kendő erejétől, sőt még lehetőséget is kapott, hogy azzal vacsorázzon a nyugiszobában, akivel akar. Az összeférhetetlen Csabit hívta meg, amin az meglepődött, de örömmel elfogadta. Vera közben azt találgatta, hogy Atti miért pont a fiút hívta meg.


 

Hamarosan érdekes fordulatot vesz a VV5: a jövő hét elején az összes kiesett játékos beköltözik a villába. A szerkesztők így akarják felturbózni az utolsó hetet. Lehetőséget szeretnének adni a játékosoknak, hogy még kamerák előtt rendezzék konfliktusaikat. A vasárnapi párbaj kiesője tehát nem is esik ki, a győztessel és a régi játékosokkal együtt mehet vissza a villába - de természetesen már nem lesz játékban.VV5: Attila megy a villából - Ha nem lesz szerencséjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120215-vv5-dontesek-kiborulasok-a-villaban.html Sebestyén Balázs őszinte szerelmes üzenetehttp://www.life.hu/legykepben/20120215-class-fm-morning-show-sebestyen-balazs-szerelmes-uzenete-egy-combino.html Másfél millió forintot fizetett a VV5 játékosának családja, hogy a lány bent maradhasson a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120215-valovilag-5-masfel-millioert-tartottak-a-villaban-seherezadet.html VV5: Csaba alig várja, hogy megfogdoshassa mindhárom szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120214-vv5-feco-megijedt-a-lila-kendotol.html VV Kinga részegen sem vonzódik Attiláhozhttp://www.life.hu/legykepben/20120214-vv5-kinga-mar-nem-szuz-14-kilot-hizott-es.html Tolvai Reni élete teljesen megváltozotthttp://www.life.hu/legykepben/20120214-tolvai-reni-eleteben-minden-megvaltozott-a-megasztar-ota-es-nagyon.html VV Eszter kés alá feküdnehttp://www.life.hu/legykepben/20120214-valovilag-5-vv-eszter-kes-ala-vagyik-szilikonmelleket-szeretne.html