Lenny Kravitz a napokban egy interjúban elmondta, nagyon szeretne ismét édesapa lenni.

Néhány férfinak több idő kell ahhoz, hogy felnőjön, mint az átlagnak - az amerikai énekes-dalszerző Lenny Kravitz 48 évesen ismét apa akar lenni. A sztárnak ugyan már van egy lánya:  Zoë Isabella Kravitz 23 éves.

Forrás: AFPLenny Kravitz 1998 óta él a lányával - a kislány, miután szülei elváltak, még egy ideig az édesanyjával élt. Úgy tűnik, az énekes számára ennyi kevés volt a gyereknevelésből, mert most mindenáron apuka szeretne lenni. "Úgy érzem, mostanáig haszontalan életet éltem. Most már alkalmas vagyok egy stabil párkapcsolatra. Gyerekeket szeretnék. Már nem izgat, hogy állandóan más, csinos barátnőim legyenek - az ő idejük lejárt" - vallotta a sztár, aki reméli, hogy hamarosan rátalál élete párjára.

VV5: Attiláék kijátszották az RTL Klub szerkesztőithttp://www.life.hu/legykepben/20120228-vv5-attilaek-kijatszottak-az-rtl-klub-szerkesztoit-annamari-meg-egy.html Íme Hollywood legújabb kedvencehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120228-uggie-kutyus-hollywood-kedvence.html Herczeg Zolinak felajánlotta magát anya és lánya is egyszerrehttp://www.life.hu/legykepben/20120228-herczeg-zoltan-az-ismert-magyar-celebprostikrol-beszelt.html Babát vár a hollywoodi színésznő - Magyar származású az édesapa!http://www.life.hu/legykepben/20120228-babat-var-a-negyvenes-szineszno-uma-thurman.html VV Csaba minden nap magához nyúlt a villában - videó (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120228-vv5-vv-csaba-bevallotta-hogy-o-maszturbalt-a-legtobbet-es.html Tom és Katie az Oscar-bulinhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120227-tom-cruise-es-katie-holmes-az-oscarbulin.html Meleg legendák - A ma és a régmúlt biszexuális művészeihttp://www.life.hu/legykepben/20120227-meleg-legendak-james-dean-david-bowie-marlon-brando-leonardo-davinci.html