Elárulta fájdalmas titkát a ValóVilág 5 sztárja - Nem lehet gyereke!

Való Világ 5 egészségügyi állapot szülés titok gyermekáldás mellműtét VV Annamari fura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Annamari nem szülhet már többé, ezért úgy gondolta, plasztikai műtétre adja a fejét, és megnagyobbíttatja a melleit.

A villa fura lánya azt is elárulta, hogy bár kisebb melleivel korábban a kifutón tudott érvényesülni, ám most szívesen kipróbálná a fotózást, ami anyagilag is lendíthet majd az életén.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!

"Kicsinek találom a keblemet, és ez már régóta zavar, mert elégedetlen vagyok vele. Természetesen nem lufikat akarok, csak normális méretű melleket. Azért is merek belevágni a plasztikai műtétbe, mert tudom, hogy nem kell kisbabát szoptatnom már soha többet. Azt mondták az orvosok, hogy nem lehet több gyermekem. Olyan egészségügyi problémáim vannak, amelyek nem teszik lehetővé, hogy állapotos lehessek még egyszer" - olvasható a Stop.hu-n VV Annamari szomorú vallomása. Az egykori villalakó állítólag első kisbabája kihordása alatt veszélyeztetett terhes volt és ez rendkívüli módon megviselte a szervezetét.

Tipp! Rá se lehet ismerni, elképesztően szexi lett a vadóc énekesnő! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Férjével együtt elveszítette luxuslakását is az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120304-keresztes-ildiko-enekesno-elveszitette-luxuslakasat-is-a-ferjevel-egyutt.htmlKiderültek a Barátok közt sorozat kulisszatitkaihttp://www.life.hu/legykepben/20120304-kiderultek-a-baratok-kozt-forgatasi-titkai-marcius-7en-lesz-a.htmlA mirigyes fiúk már csak árnyékuk önmaguknakhttp://www.life.hu/legykepben/20120303-a-shadowland-tancosaival-egy-szinpadon-probaltak-megtalalni-arnyekukat-az-irigy.htmlÉnekesnővel randizik a nőcsábász világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120301-eddie-murphy-osszejott-toni-braxton-enekesnovel.htmlSztáros bukta - A hírnevüknél csak a bukásuk hatalmasabbhttp://www.life.hu/legykepben/20120302-sztaros-bukta-a-hirnevuknel-csak-a-bukasuk-hatalmasabb.htmlMadonna lánya lázad? Leborotválta a haját Lourdes Leonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120213-madonna-lanya-lazad-leborotvalta-a-hajat-lourdes-leon.htmlKamerák előtt szexel a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120302-kamerak-elott-szexel-marenec-fruzsina.htmlVV Fecó családja teljesen elszegényedetthttp://www.life.hu/legykepben/20120229-vv5-vv-feco-teljesen-elszegenyedett-de-cigany-tancot-szeretne-tanitani.htmlVV5: Attiláék kijátszották az RTL Klub szerkesztőithttp://www.life.hu/legykepben/20120228-vv5-attilaek-kijatszottak-az-rtl-klub-szerkesztoit-annamari-meg-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.