VV Annamari nem szülhet már többé, ezért úgy gondolta, plasztikai műtétre adja a fejét, és megnagyobbíttatja a melleit.


A villa fura lánya azt is elárulta, hogy bár kisebb melleivel korábban a kifutón tudott érvényesülni, ám most szívesen kipróbálná a fotózást, ami anyagilag is lendíthet majd az életén.

Fotó: Mudra László [origo]
Kattints a képre a galériáért!

"Kicsinek találom a keblemet, és ez már régóta zavar, mert elégedetlen vagyok vele. Természetesen nem lufikat akarok, csak normális méretű melleket. Azért is merek belevágni a plasztikai műtétbe, mert tudom, hogy nem kell kisbabát szoptatnom már soha többet. Azt mondták az orvosok, hogy nem lehet több gyermekem. Olyan egészségügyi problémáim vannak, amelyek nem teszik lehetővé, hogy állapotos lehessek még egyszer" - olvasható a Stop.hu-n VV Annamari szomorú vallomása. Az egykori villalakó állítólag első kisbabája kihordása alatt veszélyeztetett terhes volt és ez rendkívüli módon megviselte a szervezetét.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen  és a Facebookon  is!


Férjével együtt elveszítette luxuslakását is az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120304-keresztes-ildiko-enekesno-elveszitette-luxuslakasat-is-a-ferjevel-egyutt.html Kiderültek a Barátok közt sorozat kulisszatitkaihttp://www.life.hu/legykepben/20120304-kiderultek-a-baratok-kozt-forgatasi-titkai-marcius-7en-lesz-a.html A mirigyes fiúk már csak árnyékuk önmaguknakhttp://www.life.hu/legykepben/20120303-a-shadowland-tancosaival-egy-szinpadon-probaltak-megtalalni-arnyekukat-az-irigy.html Énekesnővel randizik a nőcsábász világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120301-eddie-murphy-osszejott-toni-braxton-enekesnovel.html Sztáros bukta - A hírnevüknél csak a bukásuk hatalmasabbhttp://www.life.hu/legykepben/20120302-sztaros-bukta-a-hirnevuknel-csak-a-bukasuk-hatalmasabb.html Madonna lánya lázad? Leborotválta a haját Lourdes Leonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120213-madonna-lanya-lazad-leborotvalta-a-hajat-lourdes-leon.html Kamerák előtt szexel a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120302-kamerak-elott-szexel-marenec-fruzsina.html VV Fecó családja teljesen elszegényedetthttp://www.life.hu/legykepben/20120229-vv5-vv-feco-teljesen-elszegenyedett-de-cigany-tancot-szeretne-tanitani.html VV5: Attiláék kijátszották az RTL Klub szerkesztőithttp://www.life.hu/legykepben/20120228-vv5-attilaek-kijatszottak-az-rtl-klub-szerkesztoit-annamari-meg-egy.html