Megszökött a pszichiátriáról a valóságshow győztese

pszihológus összeomlás valóságshow Szökés BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszökött a pszichiátriai osztályról Magyarország első valóságshow-jának nyertese, a harmincéves Párkányi Évi.
"Egyszer már próbálkozott szökéssel, talán tavaly valamikor. Nem tudjuk, mi lehetett az oka annak, hogy megpróbált lelépni. Lehet, hogy az az ismeretlen férfi, akivel nemrég beszélgetett, volt rá ilyen hatással. Most már szinte biztos, hogy a volt barátja járhatott nála látogatóban, hiszen miért akarna világgá menni, amikor azt sem tudja, mi fán terem az élet?"


www.youtube.com
www.youtube.com


Évi szökése azt mutatja, az orvosok jól végzik a dolgukat. "Bizonyára észhez tért egy kis időre. Jó helye van itt a kórházban, nemcsak az orvosok, hanem az itt dolgozók is figyelik és segítik a betegeket. Még az is lehet, hogy az orvosai nem is tudnak arról, hogy meg akart lógni" - árulta el az informátor a Blikknek.

BB Évi az utóbbi évek nagy részét különböző kórházak pszichiátriai osztályán töltötte. Tavaly augusztus végén kiengedték, akkor összejött egy férfival, aki szakított vele, így öt hónap normál élet után két hónappal ezelőtt megint a régi "szobájában" találta magát.

Tipp! Garantált a szex az Éden Hotel 2 műsorában! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.