Megszökött a pszichiátriai osztályról Magyarország első valóságshow-jának nyertese, a harmincéves Párkányi Évi.


A kétgyermekes anya hónapok óta nem akar tudomást venni az életről és két gyermekéről sem. Most egy kis időre magához tért, és menekülni akart. A lány nem jutott messzire, már a kórház előtt elkapták, és visszavezették a szobájába. "Egyszer már próbálkozott szökéssel, talán tavaly valamikor. Nem tudjuk, mi lehetett az oka annak, hogy megpróbált lelépni. Lehet, hogy az az ismeretlen férfi, akivel nemrég beszélgetett, volt rá ilyen hatással. Most már szinte biztos, hogy a volt barátja járhatott nála látogatóban, hiszen miért akarna világgá menni, amikor azt sem tudja, mi fán terem az élet?" - vallotta a Blikknek egy informátor.
www.youtube.com


Évi szökése azt mutatja, az orvosok jól végzik a dolgukat. "Bizonyára észhez tért egy kis időre. Jó helye van itt a kórházban, nemcsak az orvosok, hanem az itt dolgozók is figyelik és segítik a betegeket. Még az is lehet, hogy az orvosai nem is tudnak arról, hogy meg akart lógni" - árulta el az informátor a Blikknek.

BB Évi az utóbbi évek nagy részét különböző kórházak pszichiátriai osztályán töltötte. Tavaly augusztus végén kiengedték, akkor összejött egy férfival, aki szakított vele, így öt hónap normál élet után két hónappal ezelőtt megint a régi "szobájában" találta magát.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Vége - Befejezi az egyik legnépszerűbb magyar rádióshttp://www.life.hu/legykepben/20120306-boros-lajos-kiszall-a-bumerangbol-befejezi-a-radiozast.html Műteni kellett Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/legykepben/20120306-hajdu-peter-frizbi-gesztesi-karolynak-felig-leszakadt-a-retinaja-errol.html Kökény Attila csalja a feleségét?http://www.life.hu/legykepben/20120306-megasztar-vv-frenki-szerint-kokeny-attila-megcsalja-a-feleseget.html Összeállt az Éden Hotel 2 sokkoló csapatahttp://www.life.hu/legykepben/20120305-osszeallt-az-eden-hotel-sokkolo-csapata.html Mesés színekben pompázik Indiahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120305-meses-szinekben-pompazik-india.html Stohl András: "Nincs szükségem pszichológusra!" - az első interjúhttp://www.life.hu/legykepben/20120305-stohl-andras-nincs-szuksegem-pszichologusra-elso-interju-a-fokuszban.html Pornósok is segédkeztek Damu Roland ügyébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120305-hajdu-peter-frizbi-damu-roland-es-ruttner-gyorgy-meseltek-arrol.html