A Life.hu információi szerint Keresztes Ildikó nélkül folytatódhat az RTL Klub tehetségkutatója ősszel. Állítólag már a lehetséges utódját keresik.

Az elmúlt hónapok viharai alaposan megviselték az X-Faktor mentorát - értesült a Life.hu. Keresztes Ildikó szakítása, és a tény, hogy férje, Kicska László már egy más, ráadásul jóval fiatalabb lány oldalán keresi a boldogságot, egyelőre megemészthetetlen ténynek bizonyulnak az énekesnőnél. Egy RTL Klubhoz közeli forrásunk szerint a produkció munkatársai már azt is tudni vélik, hogy a jelenlegi helyzet alapján Keresztes Ildi nélkül startolhat el ősszel az X-Faktor harmadik epizódja.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A műsor egyik, időnként a képernyőn is felbukkanó munkatársa azt mesélte, Keresztes idegei felmondták a szolgálatot, és már szóba került olyan énekesnő is az esetleges utódjaként, aki örömmel mondana igent, ha rá esne a választása a csatornának - mondta a Life.hu-nak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki heti rendszerességgel, évek óta találkozgat és beszél néhány érintettel.

Miután tavaly ősszel kirobbant a botrány, Keresztes és férje, Kicska hetekig nem nyilatkozott házasságuk megromlásáról. Majd a hallgatást megtörve a mentor azt mondta, válásról szó sincs. Férje ugyanakkor egy másik fórumon azt is felhozta példáként, hogy évtizedeken át élt Keresztes árnyékában. Mindenesetre tény, alig egy hete már arról szóltak a hírek, az énekesnő levette a jegygyűrűjét is, azaz a jelek szerint beletörődött, hogy véget ért a nagy szerelem.

Természetesen őt is megkerestük a birtokunkba jutott új hírekkel kapcsolatban. Ildikó Erdélyben fogadta a hívásunkat és egy kedélyes beszélgetést követően csak annyit közölt, ebben az ügyben nem kíván nyilatkozni. Csakúgy, mint a csatorna sajtóosztálya. Ott azt a választ kaptuk, egyelőre a Csillag születik van náluk terítéken. Ugyanakkor az sem titok, hogy egy induló produkció, jelen esetben az X-Faktor harmadik szériája esetén csak néhány hónappal az indulás előtt ülnek asztalhoz az esetleges szereplőkkel tárgyalni.

GYLF

Már csak hetei vannak hátra Damu Rolandnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120407-elkuldtek-damu-roland-behivojat.html Kábítószer vagy személyiségzavar? Ez lehetett a kulcsi tragédia okahttp://www.life.hu/legykepben/20120407-kabitoszer-vagy-szemelyisegzavar-ez-lehetett-a-kulcsi-tragedia-oka.html Ezért ilyen sovány Victoria Beckham - Végre kiderült, mit eszik a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120407-ettol-ilyen-sovany-victoria-beckham-vegre-kiderult-mit-eszik.html Igazán bájos a gyönyörű színésznő pár hónapos kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20120327-igazan-bajos-a-gyonyoru-szineszno-denise-richards-par-honapos-kislanya.html Autóbalesetet szenvedett az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120229-autobalesetet-szenvedett-az-xfaktor-mentora-keresztes-ildiko.html Részegen tombolt az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120223-reszegen-tombolt-vastag-csaba.html Hatalmas tetkót villantott a szende sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120404-hatalmas-tetkot-villantott-a-szende-sztar-jessica-alba.html Egy nő hagyta helyben! Eltűnt a szeme, úgy megverték a világhírű zenészthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120405-eltunt-a-szeme-ugy-megvertek-a-vilaghiru-zeneszt.html Szemmel láthatóan kivirult: anya lesz a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120405-anya-lesz-a-tv2-egykori-sztarja-letay-dora.html