Se külsérelmi nyom, se belső sérülése nincs VV Veronikának, akit állítólag Cristofel alaposan elvert egy nappal ezelőtt - értesült a Life.hu. Úgy tudjuk, a lány elhagyhatta a kórházat.

Tovább dagad a VV szerelmespárjának botránya! A Life.hu-nak exkluzív interjút adott VV Cristofel, aki részletesen elmesélte, mit tett és mit nem tett volt párja, Veronika ellen. A kubai csődör egy percig sem tagadta a pofonokat, és arra is megpróbált magyarázatot adni, mi vezethetett idáig kettejük kapcsolatában.

 


Időközben az Országos Baleseti Intézetbe szállított Veronika állapotával kapcsolatban a Life.hu megbízható kórházi forrásból kiderítette, agyrázkódáson kívül semmilyen más sérülést nem állapítottak meg az orvosok. Az agyrázkódással kapcsolatban pedig annyit érdemes tudni, hogy gyakorta felmerül az orvosi diagnózisok között, így általában ha valaki fejfájásra, hányingerre, émelygésre panaszkodik, akkor a kórlapjára szinte automatikusan felkerül ez a diagnózis.

A volt villalakó, Alekosz exnője továbbra sem vette fel a telefonját. "Sejtettem, hogy nincs semmi baja. Az agyrázkódás könnyen magyarázható. Sajnálom a történteket, és továbbra is szeretnék majd személyesen is bocsánatot kérni tőle" - reagálta friss híreinkre Cristofel, aki szintén hallott arról, hogy Veronika időközben elhagyhatta a kórházat. A Life.hu értesülései szerint pénteken délután két óra körül engedték ki, de ezt egyelőre senki sem erősítette meg hivatalosan.

GYLF

 

VV Cristofel részletesen vallott a Life.hu-nak Veronika megveréséről - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120413-exkluziv-vv-cristofel-reszletesen-vallott-a-lifehunak-vv-veronika-megvereserol.html Megalázták a Megasztár döntős énekeseit!http://www.life.hu/legykepben/20120406-megasztar-agyoncikiztek-a-megasztarokat.html Hajdú Pétert meglepték!http://www.life.hu/legykepben/20120412-hajdu-petert-megleptek-szuletesnapjan-kollegai-a-frizbi-felvetelen.html Palácsik sajnálja Damut, aki két hét múlva vonul be a börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/20120411-damu-roland-nem-eloszor-eroszakolt-not-palacsik-timea-a-frizbiben.html Pszichiátrián kezelik a TV2 egykori sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120411-pszichiatrian-kezelik-a-tv2-egykori-sztarjat-damu-rolandot.html Balhézott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120411-balhezott-az-xfaktor-sztarja-gyurcsik-tibor.html Mágussal randizgat a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120410-nagy-molnar-david-magussal-randizgat-koos-reka-enekesszineszno-lifehu-exkluziv.html Nekik van a leghatalamsabb péniszük Hollywoodban (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120410-ime-a-leghatalamsabb-peniszek-hollywoodban.html Teljesen összetört a színész édesanyja - A Jóban Rosszban egykori sztárja nem kíváncsi a családjárahttp://www.life.hu/legykepben/20120409-damu-roland-anyja-is-varja-fia-bortonbehivojat-de-nem-beszelnek.html