Egy éves tortúra után ma jogerős ítélet született: a zsarolás és önbíráskodással vádolt Majkáékat felmentette a bíróság. A harc azonban még folytatódik.


Majka és Kótai Mihály évekkel ezelőtt adott kölcsön milliókat Sz. Gábornak, de a vállalkozó által ajánlott "nagy üzletből" nem lett semmi. Sőt, azóta Majkáék a pénzüket sem látták viszont. Ennek ellenére a férfi jelentette fel őket, mondván többször is megfenyegették, és bántalmazták is. A bíróságon azonban ezt már nem tudta bizonyítani. 

Fotó: TV2


Pénteken jogerősen is pont került az ügy végére. Majkát bűncselekmény hiányában felmentették, Kótai Misit az önbíráskodás vádja alól szintén, igaz, garázdaság vétség elkövetésében bűnösnek mondták ki. Két év próbaidőt kapott, ami egy hivatalos ejnye-bejnyének felel meg.

Majka az elmúlt egy évben számos fórumon hangoztatta, képtelenség, hogy őt fenyegeti a börtönbüntetés, amikor semmit nem követett el. És bár eddig is nyíltan nevetett a vádakon, ezúttal már joggal tehette ezt. "Nagyon örülök, nem is nagyon tudok mást mondani. Végre megszületett az ítélet, és igazságos. Éljen a király!" - mondta kitörő örömmel, de kérdésünkre nem is tudta hirtelen megmagyarázni, kire gondol. "A rágalmazás miatt azonban visszapereltük az illetőt, és a pénzünket is követeljük tőle" - tette hozzá kérdésünkre. A műsorvezető így fellélegezhet, hiszen biztosan nem kell majd börtönbe vonulnia, így láthatja majd kisfia első lépéseit. Ő és anyukája, Dundika is jó egészségnek örvendenek, és elmondása szerint szintén megkönnyebbültek, hogy az eddig vádlott édesapából ezúttal már sértett lett.

GYLFMegasztár 6: Nagy Adrinak kellett távoznia a tehetségkutatóbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120420-megasztar-6-nagy-adrinak-kellett-tavoznia-a-tehetsegkutatobol.html Városnéző túra után vette át aranylemezét Geszti Péter és a Gringo Sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120420-varosnezo-tura-utan-vette-at-aranylemezet-geszti-peter-es-a.html Feleségül kérték a Megasztár gyönyörű énekesnőjét - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120420-megasztar-klubkoncert-radics-gigi-burgess-benji-talan-attila-nagy-adrit.html Majka máris magára hagyja családját?http://www.life.hu/legykepben/20120123-majka-maris-magara-hagyja-csaladjat.html Majka és Kótai Hajdúnak magyarázkodotthttp://www.life.hu/legykepben/20111010-hajdu-peter-frizbi-cimu-musoraban-meselt-majka-es-kotai-mihaly.html Belevaló asszonyok! Ganxsta Zoli és Majka édesanyjukkal vendégeskedett Hajdú Péternélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110906-belevalo-asszonyok-ganxsta-zoli-es-majka-edesanyjukkal-vendegeskedtek-hajdu-peternel.html Damu kidobta menyasszonyát - Exkluzív videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120419-damu-kidobta-menyasszonyat-es-megloptak-a-szineszt-miutan-elvittek-a.html Leszbikus őr fogdosta a szupermodellthttp://www.life.hu/legykepben/20120419-leszbikus-or-fogdosta-a-szupermodellt-bar-refaelit.html Komoly fájdalmai vannak a magyar színésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20120419-komoly-fajdalmai-vannak-a-magyar-szinesznonek-torocsik-marinak.html VV Cristofel újra a rendőrségen - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120418-vv-cristofel-ujra-a-rendorsegen-sztarugyvedet-bizott-meg-a-veronika.html