Kész férfiember lett Utasi Árpiból, aki még idén betölti a tizennyolcat. Édesanyja a Life.hu-nak elárulta: fia saját gazdaságot épített fel.

 


Árpi reggel hatkor már buszon ül, hogy egy közeli település iskolapadját koptassa. Az elméleti tudás mellett gyakorlatit is oktatnak neki, így egy bő év múlva, ha minden jól megy, Utasi Árpi végzett mezőgazdasági gépszerelő lesz. "Korábban mosógépszerelő szeretett volna lenni, de megtetszett neki ez az új szakma. Ezt a mindennapokban is tudja hasznosítani és nagyon meg is szerette" - magyarázta a Life.hu-nak Erzsike, Árpi édesanyja. 

rtlklub.sajtoklub.tv

A Csillag születik nyertesének, Utasi Árpinak az édesanyja azt is elárulta, büszke fiára, aki nem herdálta el a nyereményét, sőt, olyan okosan fektette be a tizenkét milliós álomgázsit, hogy a jelek szerint jó ideig nem kell majd panaszkodniuk, hogy nincs munkájuk. "Vettünk egy új házat és öt és fél hold földet. Főleg kukoricával van bevetve. Emellett van tehenünk, borjú, nyúl, most még kisnyulak is, sertések és malacok. A jószágok szaporulatát is el tudjuk adni, a tejet, amit adnak, a földeken meg megterem a takarmány, amivel etetni tudjuk őket. Még egy kis traktorra is maradt pénzünk, amivel a takarmányt el tudjuk hozni, vagy a földeket művelni. Sokat segít Árpi, még úgy is, hogy az iskola mellett alig van ideje" - magyarázta.

Erzsikének, noha négy gyermeke van, Árpi valamiért mégis különleges. Ő az egyetlen ugyanis a családban, aki valamiért nem csatlakozott a huszonegyedik századi technikai forradalomhoz. "Egyedül ő nem szereti a mobiltelefont, nincs is neki. Jól megvan nélküle. Egyelőre kislányt sem hozott haza a házhoz, bár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs. De talán addig jó, amíg egyedül van. Ha szerelembe esne, még a végén itt maradnék segítség nélkül. Egy szerelmes férfi gyakran megbolondul" - mosolygott Erzsike, aki sajnos nem tudta telefonhoz adni Árpit, mert még nem érkezett haza az iskolából.

GYLFMocskolják az autóversenyzők Kapócs Zsókát!http://www.life.hu/legykepben/20120516-nyilt-levelben-mocskoljak-az-autoversenyzok-kapocs-zsokat-felelotlennek-tartjak-legutobbi.html Pislogással tud kommunikálni a halálos beteg énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120516-gegemetszese-utan-pislogassal-kommunikal-a-bee-gees-enekese-annyira-legyengitette.html Megmenekült anyagi gondjai elől Takáts Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20120516-megmenekult-anyagi-gondjai-elol-takats-tamas.html Zsűritag lett a pophercegnő - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120515-zsuritag-lett-a-pophercegno-britney-spears.html Szörfös lány Rióbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120515-szorfos-lany-rioban.html Jeff Koons egy svájci múzeumban pózolt milliókat érő szobraivalhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120515-ime-az-elso-amerikai-muvesz-jeff-koons-a-svajci-muzeumban.html Szabó Győző milliókat költött drogokra - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120515-frizbi-hajdu-peterrel-szabo-gyozo-mar-nem-drogozik.html Féltékenység árnyékolja be Liptai Claudia párkapcsolatáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120515-feltekenyseg-arnyekolja-be-liptai-claudia-parkapcsolatat.html