Őrizetbe vették Veres Istvánt, a Zóna Taxi vezérigazgatóját, Geszler Dorottya exférjét, kislánya édesapját. Úgy tudjuk, a volt szépségkirálynőt igen rosszul érinti egykori férje botránya.

A vállalkozó külföldi útjáról tért haza. A gyanú szerint ő és társai 671 millió forint kárt okoztak a Budapest Airport Zrt.-nek. "A rendőrök szerint a gyanúsítottak egymással összejátszva, jogtalan haszonszerzés céljából - valótlan fuvaradatok lejelentésével, szerződésmódosításokkal - megtévesztették a Budapest Airport Zrt. vezetését a repülőtéri taxi személyszállítási szerződéssel kapcsolatban 2006 és 2010 között. Ezzel a Budapest Airport Zrt.-t összesen 671 millió forint kár érte" - tudatta a Borssal az RRI szóvivője.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

A Life.hu megtudta, hogy a kirobbant botrány nem csupán Veresnek, de családjának is igen kellemetlen. Az üzletember kislányának édesanyja ugyanis Geszler Dorottya egykori modell és szépségkirálynő, aki értesülésünk szerint nagyon kiborult az incidens miatt. "Dorottya elsősorban a kislányát félti. Ő mindig is ki akart maradni férje üzleti dolgaiból, de most tart attól, hogy a kirobbant botrány esetleg a kislányuk jó hírére is kihatással lehet. Nem akarja, hogy a kislányt megszólják az iskolában vagy bármilyen bántódása essék" - tudtuk meg a volt szépségkirálynő és modell ismerősétől.

Damu sírt a börtönbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120518-damu-roland-sirt-a-bortonben-lifehu-exkluziv.html Börtönbe kerülhet Alekosz?http://www.life.hu/szorakozz/20120504-bortonbe-kerulhet-alekosz-nagyon-stresszes-az-elete-mostanaban.html Egyelőre megmenekült a börtöntől Geréb Ágnes - A köztársasági elnök dönt a sorsárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120502-egyelore-megmenekult-a-bortontol-gereb-agnes-a-koztarsasagi-elnok.html Majkát felmentette a bíróság, nem megy börtönbe!http://www.life.hu/legykepben/20120421-majkat-felmentettek-kotai-misi-felfuggesztettet-kapott.html Újabb magyar színész megy börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/20120320-damu-rolandot-negy-es-fel-ev-bortonre-iteltek-jogerosen.html