Radics Gigi nyerte az idei Megasztárt miután szólóban, Flo Ridaval, Tóth Verával, Király Viktorral és Szakos Andivalis elénekelt egy-egy számot.

A Megasztár 6 mindent eldöntő fináléja rögtön az idei döntősök és Flo Rida közös produkciójával kezdődött. A csatorna nagyon igyekezett megadni a módját az utolsó adásnak, a közönséget hófehér ruhákba bújtatta, a két döntős lányt pedig egy lézerkalitkába.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

"A Megasztár döntője miatt lemaradok Flo Rida koncertjéről, viszont sokkal nagyobb öröm számomra, hogy még a koncertje előtt Gigivel és velem is színpadra lép. Amikor jelentkeztem a Megasztárba, akkor még álmomban sem mertem volna gondolni, hogy egy világsztárral fogok énekelni a műsor döntőjében. Sajnálom, hogy nem lehetek ott az ő fellépésén, de ő legalább ellátogat a miénkre" - jegyezte meg viccesen  a finálé előtti nyugodt pillanataiban Szakos Andi.

 

 

Szakos Andi elsőként Elvis Presley legnépszerűbb lassúzós számával állt ki a zsűri elé. Bereczki és Falusi csillogó tekintettel konstatálta, hogy az elmúlt hónapok alatt a Gigiből áradó őserő igazi előadóvá emelte  a tiszavasvári lányt. Zoli még ma esti ruháját is megdicsérte, bár az első adásban viselt jelmezén most sem felejtette el a nyelvét köszörülni. Mesternek nem nagyon tetszettek a technikai bravúrok, mert így a dalba kevés érzelem szorult. Bochkor megrendült a hallottaktól, úgyhogy gyorsan ő is elénekelte a dal refrénjét a saját feldolgozásában. Aztán meg is bánta.

 

 

Radics Gigi a Titanic főcímdalával válaszolt Szakos produkciójára. Tilla teátrális tombolása után Falusi is ömlengett egy sort. Az utolsó adásra már Mester Tominak is elfogytak a szépen megfogalmazott megszólalásai, ezért inkább csak megismételte előző adásban már elsütött véleményét, miszerint akkor is elmenne Gigi fellépéseire, ha nem zsűritagként kellene kötelezettségből hallgatnia őt. Bochkornak a szívéig hatolt a dal, pedig attól félt, hogy giccsé fajul a Celin Dion átdolgozás. Bereczkinek csak egyetlen szó jutott az eszébe, mégpedig az, hogy "tökéletes."

 


Második körben duettekbe rendeződve csaptak össze a lányok a Megasztár címért.

Szakos Andi  Tolvai Renivel közösen tette magasra a lécet, miután elénekelték Christina Aguilera egyik slágerét. Bereczki szerint így kellene énekelnie minden alkalommal Andinak, amire Mester Tomi is a legnagyobb egyetértésben helyeselt. Falusi őrületesnek látta a produkciót, akárcsak Bochkor, aki elképzelni sem tudta, hogy mitől volt ennyire profi, amit az előbb a színpadon látott.

 

 

Radics Gigi Tóth Verát, valamint Frank Sinatra New York, New York című dalát választotta. Miután  Mester Tomiék ismét elfoglalták a helyüket az állva tapsolás után, hosszas áradozásba kezdtek. Falusi szerint Radics Gigi már most olyan menőn énekel, mint a mellette álldogáló Tóth Vera. Bereczki soha életében nem hallotta még ilyen szépnek ezt a slágert, úgyhogy gyorsan ki is jelentette, hogy innentől ez az etalon. Bochkor szerint Zoli kollégája az ő szívéből szólt.

 

 

Flo Rida egy dal erejéig ismét visszatért a színpadra, hogy lenyomja legújabb slágerét.

A verseny folytatása előtt még egy gyors kapcsolás volt Tiszavasvárra, ahol Szakos Andi hangos rajongótábora próbálta minden erejével belefojtani a szót a TV2 helyszíni riporterébe.

A harmadik fordulóban férfiénekesek oldalán bizonyíthattak a csajok. Szakos Andinak régi álma teljesült azzal, hogy Caramellel duettezhetett. A produkció értékelésekor Bereczkinek kiment a vér a lábából, ezért gyorsan átadta a szót Mester Tominak, aki közölte, hogy neki átjöttek az érzelmek. Falusi Mariann meghatódva kereste a szavakat, Bochkor meghatódás nélkül tette ugyanezt.

 


Tatár Csilla pár perces salgótarjáni bejelentkezése után Radics Gigi az I Belive I Can Fly című slágert énekelte el Király Viktorral. Mester szerint egyszerűen szép volt az előadás, Falusi Mariann azon csodálkozott, hogy Gigi annyira lazán énekel, mint ahogy a levegőt veszi. Bereczki Zoli is ugyanezt a zsigerből jövő lazaságot emelte ki, csak ő a kisfia konzoljáték kezelésében elért profizmusához hasonlította a Radics lány énektudását.

 

 

Nem kevés szerkesztői munka árán sikerült összetrombitálni a Megasztár eddigi döntőseit, hogy Megacsalád fedőnév mögé bújva időhúzásból még elénekeljék a We Are Family-t.

 

 

A Párbajnak keresztelt utolsó fordulóban a Lady Marmalade-ot énekelték el közös duettben a finalisták.

A nézők végül Radics Gigire dobták a legtöbb szavazatot, így  a salgótarjáni bakfis lett az idei Megasztár.



Megasztár 6: Megvan a kieső! Már csak ketten maradtakhttp://www.life.hu/legykepben/20120518-megasztar6-talan-attila-esett-ki-a-finale-elott.html Megasztár 6: Farkas-Jenser Balázsnak kellett távoznia a tehetségkutatóbólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120511-megasztar-6-farkasjenser-balazsnak-kellett-tavoznia-a-tehetsegkutatobol.html Mindkét lábára lebénult a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120511-megasztar-6-mindket-labara-lebenult-talan-attila-es-meg-mindig.html Megasztár-szerelem: Nagy Adri és Bozont együtt járnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120509-megasztar-szerelem-bozont-es-nagy-adri-egy-par-osszejottek.html