Radics Gigi a Megasztár 6 győztese - Ő az év előadója

győztes finálé Megasztár 6 Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi nyerte az idei Megasztárt miután szólóban, Flo Ridaval, Tóth Verával, Király Viktorral és Szakos Andivalis elénekelt egy-egy számot.

A Megasztár 6 mindent eldöntő fináléja rögtön az idei döntősök és Flo Rida közös produkciójával kezdődött. A csatorna nagyon igyekezett megadni a módját az utolsó adásnak, a közönséget hófehér ruhákba bújtatta, a két döntős lányt pedig egy lézerkalitkába.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"A Megasztár döntője miatt lemaradok Flo Rida koncertjéről, viszont sokkal nagyobb öröm számomra, hogy még a koncertje előtt Gigivel és velem is színpadra lép. Amikor jelentkeztem a Megasztárba, akkor még álmomban sem mertem volna gondolni, hogy egy világsztárral fogok énekelni a műsor döntőjében. Sajnálom, hogy nem lehetek ott az ő fellépésén, de ő legalább ellátogat a miénkre" - jegyezte meg viccesen a finálé előtti nyugodt pillanataiban Szakos Andi.

Szakos Andi elsőként Elvis Presley legnépszerűbb lassúzós számával állt ki a zsűri elé. Bereczki és Falusi csillogó tekintettel konstatálta, hogy az elmúlt hónapok alatt a Gigiből áradó őserő igazi előadóvá emelte a tiszavasvári lányt. Zoli még ma esti ruháját is megdicsérte, bár az első adásban viselt jelmezén most sem felejtette el a nyelvét köszörülni. Mesternek nem nagyon tetszettek a technikai bravúrok, mert így a dalba kevés érzelem szorult. Bochkor megrendült a hallottaktól, úgyhogy gyorsan ő is elénekelte a dal refrénjét a saját feldolgozásában. Aztán meg is bánta.

Radics Gigi a Titanic főcímdalával válaszolt Szakos produkciójára. Tilla teátrális tombolása után Falusi is ömlengett egy sort. Az utolsó adásra már Mester Tominak is elfogytak a szépen megfogalmazott megszólalásai, ezért inkább csak megismételte előző adásban már elsütött véleményét, miszerint akkor is elmenne Gigi fellépéseire, ha nem zsűritagként kellene kötelezettségből hallgatnia őt. Bochkornak a szívéig hatolt a dal, pedig attól félt, hogy giccsé fajul a Celin Dion átdolgozás. Bereczkinek csak egyetlen szó jutott az eszébe, mégpedig az, hogy "tökéletes."

Tipp! Szétszabdalták és újraélesztették őket. Kattints a galériáért!


Második körben duettekbe rendeződve csaptak össze a lányok a Megasztár címért.

Szakos Andi Tolvai Renivel közösen tette magasra a lécet, miután elénekelték Christina Aguilera egyik slágerét. Bereczki szerint így kellene énekelnie minden alkalommal Andinak, amire Mester Tomi is a legnagyobb egyetértésben helyeselt. Falusi őrületesnek látta a produkciót, akárcsak Bochkor, aki elképzelni sem tudta, hogy mitől volt ennyire profi, amit az előbb a színpadon látott.

Radics Gigi Tóth Verát, valamint Frank Sinatra New York, New York című dalát választotta. Miután Mester Tomiék ismét elfoglalták a helyüket az állva tapsolás után, hosszas áradozásba kezdtek. Falusi szerint Radics Gigi már most olyan menőn énekel, mint a mellette álldogáló Tóth Vera. Bereczki soha életében nem hallotta még ilyen szépnek ezt a slágert, úgyhogy gyorsan ki is jelentette, hogy innentől ez az etalon. Bochkor szerint Zoli kollégája az ő szívéből szólt.

Flo Rida egy dal erejéig ismét visszatért a színpadra, hogy lenyomja legújabb slágerét.

A verseny folytatása előtt még egy gyors kapcsolás volt Tiszavasvárra, ahol Szakos Andi hangos rajongótábora próbálta minden erejével belefojtani a szót a TV2 helyszíni riporterébe.

A harmadik fordulóban férfiénekesek oldalán bizonyíthattak a csajok. Szakos Andinak régi álma teljesült azzal, hogy Caramellel duettezhetett. A produkció értékelésekor Bereczkinek kiment a vér a lábából, ezért gyorsan átadta a szót Mester Tominak, aki közölte, hogy neki átjöttek az érzelmek. Falusi Mariann meghatódva kereste a szavakat, Bochkor meghatódás nélkül tette ugyanezt.

Tipp! Less be az X-Faktor sztárjának gardróbjába! Kattints a galériáért!


Tatár Csilla pár perces salgótarjáni bejelentkezése után Radics Gigi az I Belive I Can Fly című slágert énekelte el Király Viktorral. Mester szerint egyszerűen szép volt az előadás, Falusi Mariann azon csodálkozott, hogy Gigi annyira lazán énekel, mint ahogy a levegőt veszi. Bereczki Zoli is ugyanezt a zsigerből jövő lazaságot emelte ki, csak ő a kisfia konzoljáték kezelésében elért profizmusához hasonlította a Radics lány énektudását.

Nem kevés szerkesztői munka árán sikerült összetrombitálni a Megasztár eddigi döntőseit, hogy Megacsalád fedőnév mögé bújva időhúzásból még elénekeljék a We Are Family-t.

A Párbajnak keresztelt utolsó fordulóban a Lady Marmalade-ot énekelték el közös duettben a finalisták.

A nézők végül Radics Gigire dobták a legtöbb szavazatot, így a salgótarjáni bakfis lett az idei Megasztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.