A korábbi hírekkel ellentétben biztosan nem keres feleséget az RTL Klub új műsorában Mészáros János Elek. A Csillag születik nyertese állítólag elborzadt még a gondolatától is, hogy nézők milliói előtt élje a magánéletét.

Mészáros János Elekkel hosszú távon tervez az RTL Klub - ezt biztosan tudják a csatornánál. De az is biztos, hogy a Csillag születik győztese nem lesz szereplője a csatorna új műsorának, a Házasodna a gazda című produkciónak. Igaz, hogy a Csillag születik győztese a verseny alatt többször elmondta: nagyon bízik benne, hogy létezik egy olyan ember, akit mellé szánt a sors, és akivel boldogságban élheti le az életét, de ez még nem jelenti azt, hogy mindezt a nézők szeme láttára tenné.

rtlklub.sajtoklub.tv

"János Elek elborzadt a gondolatától is annak, hogy kitegye a kirakatba a magánéletét. Biztosan nem fog a műsorban szerepelni, amúgy is megvan már az a nyolc gazda, aki közül választanak majd a nézők és János Elek nincsen közöttük. Ő nagyon visszafogott ember,  konzervatív értékeket képvisel és ezt is szeretné közvetíteni a rajongói felé" - tudta meg a Life.hu az RTL Klub egyik munkatársától.


Mészáros János Elek lett a Csillag születik győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20120602-meszaros-janos-elek-lett-a-csillag-szuletik-gyoztese.html Szűcs Judith végre nyugodtan él szerelmével - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120605-szucs-judith-alomkapcsolatban-el-szerelmevel-egy-kave-szily-noraval.html Visszaéltek Sarka Kata fotóivalhttp://www.life.hu/legykepben/20120605-elloptak-sarka-kata-eletet-visszaeltek-a-fotoival.html Szirota Jennifer nős énekeshez vonzódikhttp://www.life.hu/legykepben/20120605-csillag-szuletik-szirota-jennifer-a-belmondo-enekesehez-czutor-zolihoz-vonzodik.html