Medveczky Ilona táncosnő díva szerelem szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Városi legenda kering Medveczky Ilonáról! Azt beszélik, hogy a dívának volt egy titkos nagy szerelme hosszú évekkel ezelőtt.

Medveczky Ilona mostanában elsősorban családi botrányai miatt szerepel a címlapokon. A volt revütáncosnőt ugyanis beperelték állítólagos rokonai, amiért a táncosnő azt állította, hogy a szóban forgó Medveczkyk nem is vér szerinti rokonai, viszont a halálára várnak. Nem tudni, hogy mi az igazság, az mindenesetre tény, hogy nem ez az egyetlen furcsa történet Medveczky körül.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub


Egykori rajongója, a Moulin Rouge fülledt fénykorának jellegzetes alakja érdekes vallomást tett a Life.hu-nak. Elmondta, hogy Ilonának volt egy titkos szerelme annak idején. "Ezeréves történet ez, de abban az időben mindenki tudta. Ilona volt a legnagyobb sztár, a legszexisebb nő, mindenki őt akarta. Akkor már a herceg a férje volt, de jól tudta azt mindenki, hogy csupán névházasságról van szó. Ilona kegyeit a leggazdagabb emberek keresték, politikusok, vállalkozók, milliomosok... Az ő szíve azonban egy korántsem olyan gazdag férfiért, egy zöldségesért dobogott hevesen" - mesélte az idős úr, aki állítja, hogy személyesen is ismerte Medveczkyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.