Városi legenda kering Medveczky Ilonáról! Azt beszélik, hogy a dívának volt egy titkos nagy szerelme hosszú évekkel ezelőtt.

Medveczky Ilona mostanában elsősorban családi botrányai miatt szerepel a címlapokon. A volt revütáncosnőt ugyanis beperelték állítólagos rokonai, amiért a táncosnő azt állította, hogy a szóban forgó Medveczkyk nem is vér szerinti rokonai, viszont a halálára várnak. Nem tudni, hogy mi az igazság, az mindenesetre tény, hogy nem ez az egyetlen furcsa történet Medveczky körül.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub


Egykori rajongója, a Moulin Rouge fülledt fénykorának jellegzetes alakja érdekes vallomást tett a Life.hu-nak. Elmondta, hogy Ilonának volt egy titkos szerelme annak idején. "Ezeréves történet ez, de abban az időben mindenki tudta. Ilona volt a legnagyobb sztár, a legszexisebb nő, mindenki őt akarta. Akkor már a herceg a férje volt, de jól tudta azt mindenki, hogy csupán névházasságról van szó. Ilona kegyeit a leggazdagabb emberek keresték, politikusok, vállalkozók, milliomosok... Az ő szíve azonban egy korántsem olyan gazdag férfiért, egy zöldségesért dobogott hevesen" - mesélte az idős úr, aki állítja, hogy személyesen is ismerte Medveczkyt.

Összejött Hollywood két legszexibb színészehttp://www.life.hu/legykepben/20120620-osszejott-hollywood-ket-legszexibb-szinesze-scarlett-johansson-es-bradley-cooper.html Tartozásai vannak, mégis új luxusautóval jár Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120619-uj-luxusautoval-jar-stohl-andras.html Lenyúlta Alekosz millióit barátnője, Betty, majd szakítottakhttp://www.life.hu/legykepben/20120619-a-valovilag-nyertesenek-ex-baratnoje-megcsalta-es-lenyulta-alekosz-millioit.html Az énekesnő lógó mellei kiverték a biztosítékot mindenkinél - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120618-tolvai-renit-kritizaljak-a-celebek-es-keleti-gyorgyi-is-a.html Fia betegsége miatt teljesen kiborult a hírességhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120619-fia-jack-betegsege-miatt-teljesen-kiborult-a-hiresseg-sharon-osbourne.html Képtelen szexuális kapcsolatra a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120621-megasztar-szecsodi-karcsi-meg-nem-tud-nokent-szexelni.html Pompásan néz ki a szülés után Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120619-pompasan-nez-ki-a-szules-utan-jennifer-garner.html Gyereket akar Kucsera Gábor és Sári Évihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120618-gyereket-szeretne-kucsera-gabor-es-sari-evi-de-nem-hazasodnak.html Hatalmasat esett tánc közben Medveczky Ilona - videóvalhttp://www.life.hu/legykepben/20120205-medveczky-ilona-hatalmasat-esett-tanc-kozben-a-story-galan-kiszel.html Felvágta az ereit az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120622-valovilag-vv-zsuzsi-felvagta-az-ereit.html