öngyilkosság VV Zsuzsi Való Világ celeb botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önkezével akart véget vetni az életének Márki Zsuzsi, A Való Világ botrányhőse.

A Bors megtudta, a VV-villa egykori lakója régóta démonokkal küzd, de fogadkozik, hogy talpra áll. Állítólag pár napja újra elszakadt a cérna Márki Zsuzsinál, aki most egy törött pohárral akart véget vetni életének. Az időben helyszínre érkező mentősök megmentették. A Bors információi szerint a sokat látott egészségügyi szakemberek úsztak a vérben, miután a helyszínre érkeztek. Ez után Zsuzsit négy napig ápolták a Péterffy kórházban, majd hazaengedték.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A lány egy neve elhallgatását kérő közeli ismerőse a következőket mesélte a Borsnak: ,,Iszonyatosan nagy terhet cipel a vállán, talán senki sem hinné, hiszen mindig próbált vidám, gondtalan lánynak látszani. Kevesen tudják, hogy Zsuzsi nemcsak magát tartotta el, a közeli családtagjainak is segített, és igyekezett mindent megtenni, hogy a nehéz körülmények között élő rokonait támogathassa. Talán a túlhajszoltság és az egyre növekvő felelősségtudat miatt egy ideje démonok is megjelentek az életében. Mostanában például a nővérében az ördögöt látta. Legutóbbi rohamai is azért törtek rá, mert találkozott vele. Egy Bibliával és rózsafüzérrel a kezében rohant a bazilikába, és folyamatosan mormolta a Miatyánkot. Volt pap, aki ördögűzőhöz küldte, és olyan alkalom is, amikor már az édesanyját is az ördöggel azonosította. A szombati tragédia is ennek lehet a következménye. Egyelőre azért is szorítanunk kell, hogy Zsuzsi képes legyen használni a karját, amelyet L-alakban vágyott fel a pohárral. Családja abban reménykedik, hogy többé nem fordul elő hasonló eset. Miután négy nap elteltével kiengedték a kórházból, egy hotelben aludt, és szerencsére a jelek szerint már hajlandó elfogadni a segítséget, a gyógyszereket. Szeretne egyedül lenni, így minden adott ahhoz, hogy egy hosszabb, nyugodalmasabb kórházi kezelést követően teljesen felgyógyuljon" - mondta a Borsnak a közeli ismerős.

A lap információi Zsuzsi nemrégiben végre biztos pontot talált az életében. Január óta ingázik Budapest és Nápoly között, mivel az olasz városban kapott munkát. Utazásairól sokszor töltött fel képeket közösségi oldalára, amiken matematikus kedvesét öleli.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.