Magára hagyta férje a TV2 sztárját

TV2 Kuba Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszamegy Kubába Alberto, Gombos Edina kedvese, mert el akar búcsúzni haldokló nagymamájától. Edina retteg férje hiányától, és még nem tudja, hogyan bírja majd ő és kislánya a papa nélkül. A műsorvezető sajnos nem tarthat férjével a forgatások miatt.
,,Nagyon rossz állapotban van. Legyengült az immunrendszere, többször előfordult, hogy elájult az utcán. Régen sportos volt, most pedig nagyon lefogyott, infúziót kap. Alberto nagypapája nemrég halt meg úgy, hogy nem tudott tőle elbúcsúzni, azóta is bántja a dolog, és nem szeretne megint ebbe a hibába esni, ezért hagy itt minket és utazik egyedül Kubába"

Fotó: FEM3
Fotó: FEM3

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Pedig Edina a szíve szerint menne és vinné magával kislányát, Mirandát is, mert a hároméves csöppség még soha nem volt több napra távol az édesapjától. ,,Alberto így is óriási áldozatot hozott értünk. Nyolc évvel ezelőtt elhagyta a családját, és egy idegen országban kezdett új életet. Én nem biztos, hogy képes lennék ugyanerre. Teljesen megértem, hogy most a kubai szerettei mellett akar lenni. Alberto folyamatosan győzköd, hogy menjünk vele. Még nem tudom mi lesz, hisz a forgatások miatt nem hagyhatom itt egy hónapra az országot" - nyilatkozta Gombos Edina a napilapnak.

Tipp! Pucér fenekek! Kattints a szexi képekért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk Téged ma este 10 után a Life.hu-n!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.