Vujity Tvrtko és Herczeg Zoli keményen kritizálta a Megasztár ötödik szériájának nyertesét a Mokkában.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

A TV2 kedd reggeli Mokkájában ismét Tolvai Reni strasszkövekkel díszített átlátszó ruhája volt a téma, amit Herczeg Zoltán divattervező és Bémer Miklós fotós elemeztek ki. A beszélgetéshez csatlakozott Vujity Tvrtko is, aki szintén kemény kritikával illette Reni alkatát és munkásságát is.Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!Stohlt tönkretette a drog? Ez lehet az oka az eltűnésénekhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-uj-fejlemeny-stohl-andrast-tonkretette-a-drog.html Eddig titkolták kapcsolatukat, de most lebukott a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120702-lebukott-a-ket-hollywoodi-sztar-ashton-kutcher-es-mila-kunis.html Nem tud a haknikból megélni a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120703-nem-tud-a-haknikbol-megelnia-vv-vera-ezert-segelyt-igenyelt.html Caramel: "Attól félek, hogy nem tudok örömet okozni"http://www.life.hu/legykepben/20120702-caramel-meg-soha-nem-erzett-ilyen-szerelmet-mas-irant-mint.html Ledobta ruháit a Pa-Dö-Dő énekese! Erotikus céllal készülnek a fotókhttp://www.life.hu/legykepben/20120702-ledobja-ruhait-falusi-mariann.html Súlyos állapotban a Szomszédok egykori színésznője - Rohammentő vitte kórházbahttp://www.life.hu/legykepben/20120702-osszeomlott-nemedi-mari.html Életet mentett kutyasétáltatás közben a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120627-kutyasetaltatas-kozben-megmentette-egy-no-eletet-a-szineszno-jennifer-lawrence.html Alec Baldwin újra esküdött - Elvette 25 évvel fiatalabb kedveséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120701-alec-baldwin-ujra-eskudott-elvette-25-evvel-fiatalabb-kedveset.html Ismét rátalált a szerelem a ValóVilág szőke szexbombájárahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120628-kibekult-a-valovilag-szokesege-seherezade-egykori-kedvesevel.html