Nem számíthat Gesztesi Károlyra Liptai Claudia

válás színészpár Gesztesi Károly Liptai Claudia gyermek nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan nem számíthat Gesztesi Károlyra Liptai Claudia a bajban. A Life.hu úgy tudja, hogy az egykori házastársak között kiegyensúlyozott, ugyanakkor nem feltétlenül baráti a viszony.

A kislányuk, Panka miatt mindig is megpróbáltak jó kapcsolatban maradni, de azt túlzás lenne állítani, hogy jó barát lenne Gesztesi Károly és Liptai Claudia. Az újra magára maradt Claudia kislányán kívül barátnőire számíthat, Karcsira vajmi kevéssé. De vajon mi ennek az oka?

TV2 press
TV2 press

"Nagyon-nagyon szerették egymást, és amilyen hőfokon égett a szerelem, a szakítás sem volt fájdalomtól mentes. Karesz néha azt érezte, hogy gyűlöli Claudiát. Igazság szerint Claudia volt az egyetlen nő, aki őt hagyta el és ezt teljesen sosem emésztette meg. Ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy nincsenek olyan viszonyban, hogy Claudia esetleg kisírhatná magát a vállán. Ráadásul vannak vitáik a kis Panka nevelése körül is, ami csak mélyíti az ellentétet" - mesélte a Life.hu-nak egy bennfentes.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.