Biztosan nem számíthat Gesztesi Károlyra Liptai Claudia a bajban. A Life.hu úgy tudja, hogy az egykori házastársak között kiegyensúlyozott, ugyanakkor nem feltétlenül baráti a viszony.

A kislányuk, Panka miatt mindig is megpróbáltak jó kapcsolatban maradni, de azt túlzás lenne állítani, hogy jó barát lenne Gesztesi Károly és Liptai Claudia. Az újra magára maradt Claudia kislányán kívül barátnőire számíthat, Karcsira vajmi kevéssé. De vajon mi ennek az oka?

TV2 press

"Nagyon-nagyon szerették egymást, és amilyen hőfokon égett a szerelem, a szakítás sem volt fájdalomtól mentes. Karesz néha azt érezte, hogy gyűlöli Claudiát. Igazság szerint Claudia volt az egyetlen nő, aki őt hagyta el és ezt teljesen sosem emésztette meg. Ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy nincsenek olyan viszonyban, hogy Claudia esetleg kisírhatná magát a vállán. Ráadásul vannak vitáik a kis Panka nevelése körül is, ami csak mélyíti az ellentétet" - mesélte a Life.hu-nak egy bennfentes.

 

Nagyobb a baj, mint gondolták: gyógyíthatatlan beteg a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120710-zalatnay-cini-gyogyithatatlan-beteg.html Visszatér a képernyőre a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120710-visszater-a-kerpernyore-szulak-andrea.html Visszavonta a válópert és kibékült feleségével Liptai Claudia volt szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20120709-liptai-claudia-volt-szerelme-bpeter-a-felesegehez-menekult-majd-visszavonta.html Külföldön próbál felejteni Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20120709-kulfoldon-probal-felejteni-liptai-claudia.html Pély Barna: "A rivalizálás megmérgezi a kapcsolatot"http://www.life.hu/legykepben/20120709-pely-barna-szerint-a-rivalizalas-megol-minden-kapcsolatot-egy.html Még mindig nem találja a szerelmet a lányok kedvencehttp://www.life.hu/legykepben/20120709-tv2-mokka-szerelemre-vagyik-fluor-tomi.html Férj lett a világhírű középpályáshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120709-ferj-lett-a-vilaghiru-kozeppalyas-andres-iniesta.html