Megvan az első magyar olimpiai érem - Bronzérmes Csernoviczki Éva

bronzérem London Csernoviczki Éva olimpia érem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan az első magyar érem! Csernoviczki Éva parádésan versenyzett.

A 48 kg-os Csernoviczki Éva bronzérmet nyert szombaton a londoni olimpia cselgáncstornáján, ezzel a magyar küldöttség első érmét szerezte a XXX. nyári játékokon. A tavaly világbajnoki bronzérmes, a 2008-as pekingi olimpián pedig hetedik helyezett tatabányai versenyző a bronzmérkőzésen hosszabbításban, ipponnal verte a világ- és Ázsia-bajnok japán Fukumi Tomokót. A magyar cselgáncsozók 20 éve, a barcelonai játékok óta nem nyertek érmet olimpián.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

Képgaléria! A legszebb és legcsúnyább formaruhák az olimpia megnyitóján


Forrás: MTI

A legjobb és a legrosszabb formaruhák az olimpia megnyitójánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120728-olimpia-es-divat-a-legjobb-es-a-legrosszabb-olimpiai-formaruhak.htmlMichelle Obama "leöltözte" Katalin hercegnőt az olimpiai fogadásonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120727-olimpia-es-divat-michelle-obama-divatos-es-trendi-ruhaja.htmlÚjabb olimpiai formaruha-botrány - A sportolóknak sem jön be a szereléshttp://www.life.hu/legytrendi/20120725-ujabb-olimpiai-ruha-verte-ki-a-biztositekot.htmlHerczeg Zoltán szerint katasztrófa és ciki az olimpiai magyar formaruhahttp://www.life.hu/legytrendi/20120713-herczeg-zoltan-szerint-katasztrofa-az-olimpiai-magyar-formaruha.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.