Az álompár a gyerekek miatt újra együtt van.

Pár hete szakított tizennégy év után Vanessa Paradis és Johnny Depp. A pár azóta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, nemrég azonban a gyerekekkel együtt töltöttek néhány napot a franciaországi luxusotthonukban. A kicsik, Lily-Rose és Jack nagyon örültek, hogy a szülők újra együtt vannak.

Forrás: AFP

"Pompásan érezték magukat, sokat nevettek, sőt, a Plan de la Tour piacra is ellátogattak. Johnny pedig végig fogta Vanessa kezét!" - vallotta egy szemtanú. Bennfentesek szerint azonban a történtek után sem békül ki a pár, pláne azért, mert Johnny még mindig Amber Heard színésznővel randizgat.

 

Cuba Gooding Jr.-nak bíróságra kell mennie agresszív viselkedése miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120802-botrany-new-orleansban-cuba-gooding-jr-oscar-dijas-szinesznek-birosagi.html Nagyon erős volt a mezőny, de sikerült! Cseh László bronzéremmel tér haza az olimpiárólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120802-londoni-olimpia-2012-cseh-laszlo-ferfi-200-meter-vegyes-eredmenye.html Ezzel a videóval teljes Gyurta Dániel győzelme - Így kommentálta a szakma egyik legjobbja a versenythttp://www.life.hu/legykepben/20120802-a-legjobb-tv-kommentator-szanto-david-is-kozvetitette-gyurta-daniel.html Csúnyán összeverekedett a két szexi színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120801-emlekmas-mozi-jessica-biel-es-kate-beckinsale-verekedett-egymassal.html A TV2 sztárjának felesége lefeküdne a főnökévelhttp://www.life.hu/legykepben/20120802-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-lefekudne-a-fonokevel-vv-peter.html