Don Johnson, a Miami Vice egykori szívtiprója már csak árnyéka önmagának.

James Crockett detektív szerepében nők szívének millióit hódította meg a '80-as, '90-es évek tévésztárja. A napokban Don Johnsont Montecitóban, Kaliforniában kapták lencsevégre, de ősz haja, gondozatlan borostája és ráncos arca miatt szinte alig lehetett ráismerni. A 62 éves színész lófarokba fogta a haját, és nagyon elhanyagoltan festett.

Northfoto

Reméljük, ez az új külső nem lesz tartós, és csak készülő filmje, Quentin Tarantino mozija, a Djano Unchained miatt alakult át ennyire. A színész egyébként már ötször volt nős, és négy gyermeke van.

Férjhez megy a szépséges magyar modell?http://www.life.hu/tested-lelked/20120806-tv2-mokka-dukai-regina-modell-es-szerelme-feczesin-robert-focista.html Megszökött a kórházból a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120803-ejszaka-szokott-meg-vv-beci-rapper-a-korhazbol.html Sokkolta a nézőket - Ruhatépés és mellbimbóvillantás az olimpiánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120804-olimpia-london-vizilabda-mellbimbo-villantas-es-ruha-letepes-a.html Több plasztikai műtéten is átesett már a magyar énekesnő - Most remek formában van!http://www.life.hu/tested-lelked/20120805-tobb-plasztikai-muteten-is-atesett-a-magyar-enekesno-szucs-judith.html Pórul járt a sztárcsemete - Közmunkára fogták a botrányos kamaszthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120802-kozmunka-bruce-willis-es-demi-moore-lanya-scout-nem-megy.html