Hallgasd meg, mit sugároz most a Neo Fm!

Az MTI közlése szerint hétfő reggel azonnali hatállyal felmondtak a Neo FM rádiót működtető FM1 Zrt. alkalmazásában álló dolgozók az elmaradt munkabérek és az új tulajdonos "által teremtett kilátástalan helyzet, körülmények és a tulajdonos szakmai jövőképe miatt" - jelentette be a 26 munkavállaló képviseletében Berényi Attila, a rádió volt hírigazgatója sajtótájékoztatón, Budapesten.

Forrás: MTI/Beliczay László

Berényi Attila elmondta azt is: a döntéssel és a munkavállalók felháborodásával a Bumeráng műsorvezetői is egyetértenek, ők azonban nem alkalmazotti, hanem szerződéses jogviszonyban állnak a Neo FM tulajdonosaival, de ők is "jogilag megkezdték a helyzet rendezését". Attila hozzátette, jelenleg "konzerv adást" sugároz a Neo FM, azt a felmondott dolgozók kedd estig készítették el. Kedd reggel azonban a Neo FM-et hallgatva érdekes dologra lettünk figyelmesek. Ha kíváncsi vagy, mi hallható ma a rádióban, kattints ide.

 

 

Lelepleződtek a The Voice mesterei - Az Aktívban mutatták be őkethttp://www.life.hu/legykepben/20120806-a-tv2-aktiv-cimu-musoraban-kiderult-hogy-kik-lesznek-a.html Hétfőn reggel felmondtak a NEO Fm dolgozóihttp://www.life.hu/legykepben/20120806-felmondtak-a-neo-fm-dolgozoi-a-radio-770-millios-tartozasa.html Elhunyt Safranek Károly színművészhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-elhunyt-safranek-karoly-jaszai-maridijas-szinmuvesz.html Titokban férjhez ment az Oscar-díjas világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-natalie-portman-es-benjamin-millepied-eskuvoi-ceremoniaja.html Még ma délután is tárgyal a TV2 a The Voice zsűrijévelhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-ha-hinni-lehet-a-pletykaknak-a-the-voice-zsurijet-az.html Elhunyt Chavela Vargas legendás mexikói énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-elhunyt-chavela-vargas-legendas-mexikoi-enekesno.html Stohl buktatta meg a Tenkes kapitányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120806-stohl-andras-miatt-bukhatott-meg-a-tenkes-kapitanya-baliko-tamas.html