Düki eldöntötte, hogy jogi úton szerzi vissza a pénzét egykori barátjától. A fiatal előadó VV Bécivel, azaz Young G-vel keveredett vitába, aki állítólag egymillió forintot húzott ki a zsebéből.

Mint ahogy korábban a Life.hu is írt róla, a két előadó több dalt is készített közösen. Az utóbbi két számukat úgy jelentették be az Artisjus felé, hogy a jogdíjakon fele-fele arányban osztoznak. Young G Legnagyobb című dala után állítása szerint azonban már jóval kevesebb járt a társszerzőnek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Igazság szerint ennek a dalnak a jogdíjából 70 százalék illetett volna meg engem, de mivel ebben a szakmában az a szokás, hogy felezünk, én is ezt javasoltam. Megegyeztünk, de elkövettem azt a hibát, hogy bíztam Béciben. Aláírtam egy olyan szerződést, amelyen csak a nevünk szerepelt, de később magának 82 százalékot, nekem pedig 18-at írt be" - mesélte korábban a Blikknek Düki. A fiatal táncos-énekes elmondása szerint hatalmasat csalódott barátjában, a pénzt azonban nem szeretné veszni hagyni, hiszen nagy összegről van szó, szerinte körülbelül egymillió forint járt volna neki a Legnagyobb című számuk után.

"Már felvettem a kapcsolatot az ügyvédemmel, akivel pert indítottunk. Bécivel azóta nem is beszéltem, egyszerűen nem áll szóba velem. Amikor rájöttem, hogy átvert, akkor is úgy szólt hozzám, mintha hülye lennék, és a szemembe hazudott" - mondta a Blikknek Düki.


Természetesen megkereste az újság az ügy másik érintettjét is, aki úgy döntött, felveszi a kesztyűt, és reagált a vádakra. "Nem hallottam még róla, hogy Düki perelne, hozzám még nem érkezett semmilyen hivatalos papír. Tegye bátran, de ha ő így, akkor én is így. Nagyon jól tudja Düki, hogy mire vagyok képes, és tisztában lehet azzal, ha ez így folytatódik, az már hitelrontás, az pedig következményekkel jár" - árulta el Young G. Az előadó hozzátette, az utóbbi hónapokban már nem voltak olyan szoros kapcsolatban, csak a közös fellépések miatt találkoztak.

Részegen fetrengett a füvön Sylvester Stallone exnejehttp://www.life.hu/legykepben/20120807-brigitte-nielsen-szineszno-sylvester-stallone-filmszinesz-exfelesege-reszegen-fetrengett-egy.html Egy titokzatos holland lány nyomában - Lehet a Szigeten áhítattal is takarítanihttp://www.life.hu/legykepben/20120810-katz-david-videojan-lathato-hogyan-takaritjak-a-diakszigetet-a-kulfoldi.html Stohl András elvitte kollégái pénzét - A többi színész futhat a bére utánhttp://www.life.hu/legykepben/20120809-stohl-andras-szineszt-fizettek-csak-ki-a-tenkes-kapitanya-szereplogardajabol.html Steiner Kristóf egy lány miatt kezdett el sportolnihttp://www.life.hu/legykepben/20120808-steiner-kristof-olimpikon-szeretett-volna-lenni.html Munkanélküli lett Németh Kristófhttp://www.life.hu/legykepben/20120808-munkanelkuli-lett-nemeth-kristof-a-baratok-kozt-sztarja.html Tragédia! Élet és halál között lebeg Amy Winehouse volt férjehttp://www.life.hu/gyogyulj/20120809-eletveszelyes-allapotban-amy-winehouse-elhunyt-enekesno-exbaratja.html Egymillió forinttal rövidítette meg barátját VV Bécihttp://www.life.hu/legykepben/20120629-egymillio-forinttal-verte-at-baratjat-vv-beci-tobb-jutott.html VV Bécihez dől a pénz, és összeköltözik szerelmévelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110817-vv-becihez-dol-a-penz-de-meg-mindig-leanyfalun-lakik.html VV Béci eltitkolt múltja - meglepő videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110428-kiderult-vv-beci-eltitkolt-multja-a-szomszedok-cimu-teleregenyben.html