Beperelte a ValóVilág sztárját egykori barátja - VV Béci is fenyegetőzik!

pereskedés Düki zenésztárs rágalmazás Való Világ millió bíróság rapper jogdíj VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Düki eldöntötte, hogy jogi úton szerzi vissza a pénzét egykori barátjától. A fiatal előadó VV Bécivel, azaz Young G-vel keveredett vitába, aki állítólag egymillió forintot húzott ki a zsebéből.

Mint ahogy korábban a Life.hu is írt róla, a két előadó több dalt is készített közösen. Az utóbbi két számukat úgy jelentették be az Artisjus felé, hogy a jogdíjakon fele-fele arányban osztoznak. Young G Legnagyobb című dala után állítása szerint azonban már jóval kevesebb járt a társszerzőnek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Igazság szerint ennek a dalnak a jogdíjából 70 százalék illetett volna meg engem, de mivel ebben a szakmában az a szokás, hogy felezünk, én is ezt javasoltam. Megegyeztünk, de elkövettem azt a hibát, hogy bíztam Béciben. Aláírtam egy olyan szerződést, amelyen csak a nevünk szerepelt, de később magának 82 százalékot, nekem pedig 18-at írt be" - mesélte korábban a Blikknek Düki. A fiatal táncos-énekes elmondása szerint hatalmasat csalódott barátjában, a pénzt azonban nem szeretné veszni hagyni, hiszen nagy összegről van szó, szerinte körülbelül egymillió forint járt volna neki a Legnagyobb című számuk után.

"Már felvettem a kapcsolatot az ügyvédemmel, akivel pert indítottunk. Bécivel azóta nem is beszéltem, egyszerűen nem áll szóba velem. Amikor rájöttem, hogy átvert, akkor is úgy szólt hozzám, mintha hülye lennék, és a szemembe hazudott" - mondta a Blikknek Düki.


Természetesen megkereste az újság az ügy másik érintettjét is, aki úgy döntött, felveszi a kesztyűt, és reagált a vádakra. "Nem hallottam még róla, hogy Düki perelne, hozzám még nem érkezett semmilyen hivatalos papír. Tegye bátran, de ha ő így, akkor én is így. Nagyon jól tudja Düki, hogy mire vagyok képes, és tisztában lehet azzal, ha ez így folytatódik, az már hitelrontás, az pedig következményekkel jár" - árulta el Young G. Az előadó hozzátette, az utóbbi hónapokban már nem voltak olyan szoros kapcsolatban, csak a közös fellépések miatt találkoztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.