Egymillió forinttal rövidítette meg barátját VV Béci

átverés barátság jogdíj VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Düki azzal vádolja a legjobb barátjának gondolt VV Bécit, vagyis Young G-t, hogy közel egymillió forinttal verte át.


Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Béci még hetekig a villában volt, mikor én megírtam neki a Legnagyobb című dalnak a zenei alapját és refrén dallamát. Azért siettem vele ennyire, hogy ha kijön, azonnal elkezdhessünk dolgozni. Igazság szerint ennek a dalnak a jogdíjából 70 százalék illetett volna meg engem, de mivel ebben a szakmában az a szokás, hogy felezünk, így én is ezt javasoltam. Megegyeztünk, de elkövettem azt a hibát, hogy bíztam Béciben. Aláírtam egy olyan szerződést, ahol csak a nevünk szerepelt rajta, így értelemszerűen 50-50 százalékra osztódott volna a jogdíj. A biankó szerződésre azonban magának 82 százalékot, nekem pedig 18-at írt be. A legszomorúbb az egészben, hogy ez a legelején történt, de csak most derült ki, hogy átvert az, akit a barátomnak hittem. Keveselltem az első közös dalunk utáni összeget más dalokhoz képest, ezért utána érdeklődtem a jogvédő irodában, hogy valóban 50 százalékkal vagyok-e bejelentve. Majd tudomásomra adták, hogy nem, így közel egymillió forinttal húzott le Béci" - mondta Düki a Blikknek.

VV Béci értetlenül áll a történtek előtt. "Az szerepel a szerződésünkben, amit megbeszéltünk. Nem értem, miért lázad most Düki, hiszen mindenki mással simán együtt tudunk dolgozni, vele nem. Nem ez az első húzása, már fél éve rossz a kapcsolatunk" - nyilatkozta felháborodottan Béci.

Ledobta ruháit a szívtipró! Kattints a képekért! (18+)



Keresztes Ildikó újra hozzámenne exférjéhezhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120629-keresztes-ildiko-ujra-hozzamenne-exferjehez.htmlCsaládot alapítana a TV2 új álompárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120628-hamarosan-csaladot-alapitana-a-megasztar-alomparja-adri-es-bozont.htmlÁll a bál az RTL Klubnál - VV Attila nem kapja meg nyereményéthttp://www.life.hu/legykepben/20120628-nem-kapja-meg-nyeremenylakasat-a-valovilag-nyertese-vv-attila-az.htmlMagára hagyta férje a TV2 sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120628-magara-hagyta-ferje-a-tv2-sztarjat-gombos-edinat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.