Több mint háromezren osztották már meg Sződy Ferenc fényképét a legnagyobb közösség oldalon. A férfi szerda éjjel tűnt el. Utoljára a Sziget Fesztiválon látták.

Az Budapest Hurricanes amerikai futball csapat Facebook-oldalán osztott meg egy fényképet a 30 éves Sződy Ferencről, aki a csapat edzője, és akit napok óta keresnek. A férfit utoljára a Sziget Fesztivál Party Arénájában látták, azóta nem tudnak róla semmit. Az amerikaifutball-edző telefonja ki van kapcsolva.

www.facebook.com

Szerdán este még edzést tartott, majd hazament. Később írt egy SMS-t a barátnőjének, hogy kimegy egy programra a Szigetre - árulta Hajós Zsóka, a focicsapat ügyvezetője a Blikknek. A bulvárlap azt írja, a férfi 185 centiméter magas és 90 kilogramm körüli.

 

Ezért halt meg VV Lorenzo - Megdöbbentő részletek a balesetérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120809-meghalt-vv-lorenzo-szabalytalan-sofor-okozta-a-motorbalesetet.html Stohl András elvitte kollégái pénzét - A többi színész futhat a bére utánhttp://www.life.hu/legykepben/20120809-stohl-andras-szineszt-fizettek-csak-ki-a-tenkes-kapitanya-szereplogardajabol.html Steiner Kristóf egy lány miatt kezdett el sportolnihttp://www.life.hu/legykepben/20120808-steiner-kristof-olimpikon-szeretett-volna-lenni.html Munkanélküli lett Németh Kristófhttp://www.life.hu/legykepben/20120808-munkanelkuli-lett-nemeth-kristof-a-baratok-kozt-sztarja.html Stohl buktatta meg a Tenkes kapitányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120806-stohl-andras-miatt-bukhatott-meg-a-tenkes-kapitanya-baliko-tamas.html