Míg az egész világ Brad Pitt és Angelina Jolie lagzijára vár, addig Justin Theroux szépen csöndben eljegyezte Jennifer Anistont.

A számtalan sikertelen párkapcsolata és a válása után úgy tűnik, Jennifer Aniston révbe ér. A napokban ugyanis eljegyezte őt kedvese, Justin Theroux. A pár tizennyolc hónapja van együtt, így a legutóbbi hófordulón, múlt pénteken a férfi feltette a nagy kérdést a szőke világsztárnak.

AFP

A pár a Wanderlust című film forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba, azóta pedig Jennifer lényegesen kevesebbet dolgozik, hogy többet lehessen szerelmével. Sokat utaznak világszerte, júniusban például a mesés Capri szigetén nyaraltak, de napokat töltöttek el Párizsban és Rómában is a nyár elején.

Justin először fog házasodni, Jennifernek ez már a második házassága lesz. Jennifer 2000-2005-ig volt Brad Pitt felesége, és Angelina Jolie-val kiegészülve az övék minden idők egyik legismertebb hollywoodi "szerelmi háromszöge".

 

Húsz éve nem volt ennyire sikeres Magyarország az olimpiánhttp://www.life.hu/legykepben/20120812-kilencedik-helyen-vegzett-magyarorszag-a-londoni-olimpian.html Elhunyt Albert Freeman amerikai színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120812-elhunyt-albert-freeman-amerikai-szinesz.html A hét híre: Szabálytalanul közlekedő sofőr miatt hunyt el VV Lorenzohttp://www.life.hu/legykepben/20120809-meghalt-vv-lorenzo-szabalytalan-sofor-okozta-a-motorbalesetet.html Látványosan megöregedett az egykori sármőrhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-don-johnson-szinesz-a-miami-vice-sztarja-latvanyosan-oregedett.html Bronzérmes az öttusázó Marosi Ádámhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120811-bronzermes-az-ottusazo-marosi-adam-a-londoni-olimpian.html Leesett a fáról, és meghalt a híres ralipilótahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120811-leesett-a-farol-es-meghalt-a-citroen-egykori-ralipilotaja.html Részegen fetrengett a füvön Sylvester Stallone exnejehttp://www.life.hu/legykepben/20120807-brigitte-nielsen-szineszno-sylvester-stallone-filmszinesz-exfelesege-reszegen-fetrengett-egy.html