Demjén Ferenc szerint szakmabeliek házasságából csak zűrök adódnak, hiszen az elfoglalt művészembereknek nehéz összeegyeztetni az együttlétüket. A népszerű énekes egy magazin újságírójának elmesélte, hogy a harmadik feleségével él, de bizony nem egyszer lépett már félre.

"Mindenkinek üzenem, hogy egy felépített egzisztenciát nem szabad feláldozni egyetlen tinilányért sem! Sok kollégát láttam magam körül annak idején, akik percek alatt felrúgták a házasságukat, aztán elég gyorsan meg is bánták" - mesélte a Star magazinnak Demjén Rózsi, aki nem ítél el másokat, mert sokszor ő sem úgy viselkedett a kapcsolataiban, ahogy kellett volna.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Bizony volt, hogy félreléptem. Öreg, bölcs fejjel már merem vállalni azokat a dolgokat, amelyeket elkövettem. Ezek hülyeségek, butaságok voltak, már bizton merem állítani! Fontos, hogy senki felett sem ítélkezem, pusztán elmondom a meglátásaimat, hogy mások tanulhassanak, okulhassanak a hibáimból" - mondta a Kossuth-díjas előadóművész.

Forrás: Stop.hu

Nemrég volt az esküvője, máris bővül a Barátok közt sztárjának családjahttp://www.life.hu/legykepben/20120824-nemreg-volt-az-eskuvoje-maris-bovul-a-baratok-kozt-sztarjanak.html Megütötte zenésztársát a színpadon az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120824-megutotte-zenesztarsat-a-szinpadon-koncert-kozben-az-elso-emelet-enekese.html Nem tudja magát túltenni barátja elvesztésén a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120823-somlo-tamas-enekes-a-tv2-the-voice-musor-zsurijenek-tagja.html Teljesen elnémult a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120824-malek-andrea-enekesno-a-the-voice-zsuritagja-elnemult.html Harry herceg pajzán buliban meztelenkedetthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120822-harry-brit-herceg-botranyos-meztelen-fotoi-egy-las-vegasi-bulin.html Kollégájába szeretett bele Szinetár Dóra - Emiatt a színész miatt válik a sztárpárhttp://www.life.hu/szeress/20120823-kollegajaba-szeretett-bele-szinetar-dora-makranczi-zalan-miatt-valik.html Barátnő helyett kutyát tart A Bourne-hagyaték sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120824-szerelem-mozi-parkapcsolat-baratno-helyett-kutyat-tart-a-bourne.html Különleges felvételek - Falatnyi bikiniben a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120808-bikiniben-pozolt-a-joban-rosszban-sztarja-kondakor-zsofi.html Így vetkőznek a csillagok - sztriptíztáncosok a mozibanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120822-film-szorakozas-program-igy-vetkoznek-a-csillagok-sztriptiztancosok-a.html