Való Világ rágalom bántalmazás VV Veronika feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aljas rágalmazásnak tartja VV Veronika azokat a vádakat, amelyek egy férfi szájából hangzottak el, aki azt állítja róla, hogy 17 évesen a testéből élt.

A férfi egy internetes portál videójában állította azt, hogy VV Veronika alig 17 évesen már a testéből élt. Elmondása szerint a valóságshow-ban megismert lány Ausztriában és Svájcban nyújtott escort szolgáltatásokat. Szerinte Veronikáról senki nem tud semmit, mindenki csak találgat. Veronika ismeri a férfit: a barátnőjének egy ismerőse. A lány a Fókusz kamerája előtt elmesélte, hogy egyszer a barátnőjével együtt el is rabolta és fegyvert is tartott a szájába. Veronika egyébként azonnal ügyvédhez fordult, aki szerint teljesen egyértelmű, hogy a férfi azért állt kamera elé, mert megsajnálta Cristofelt. Azt a férfit, aki még kamera előtt is bevallotta, hogyan bántalmazta a most már szőke lányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.