Aljas rágalmazásnak tartja VV Veronika azokat a vádakat, amelyek egy férfi szájából hangzottak el, aki azt állítja róla, hogy 17 évesen a testéből élt.

A férfi egy internetes portál videójában állította azt, hogy VV Veronika alig 17 évesen már a testéből élt. Elmondása szerint a valóságshow-ban megismert lány Ausztriában és Svájcban nyújtott escort szolgáltatásokat. Szerinte Veronikáról senki nem tud semmit, mindenki csak találgat. Veronika ismeri a férfit: a barátnőjének egy ismerőse. A lány a Fókusz kamerája előtt elmesélte, hogy egyszer a barátnőjével együtt el is rabolta és fegyvert is tartott a szájába. Veronika egyébként azonnal ügyvédhez fordult, aki szerint teljesen egyértelmű, hogy a férfi azért állt kamera elé, mert megsajnálta Cristofelt. Azt a férfit, aki még kamera előtt is bevallotta, hogyan bántalmazta a most már szőke lányt.

 

 

VV Veronika súlyos árat fizetett a meggondolatlanságáérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120712-valovilag-vv-veronika-titokzatos-betegsege.html Teljesen átalakult VV Veronika - Rá sem ismersz majd!http://www.life.hu/szepulj/20120622-teljesen-atalakult-vv-veronika-ra-sem-ismersz-majd.html Cristofel egykori ellenfelével kavar VV Veronikahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120428-vv5-cristofel-egykori-ellenfele-kell-vv-veronikanak.html VV Veronika ráunt feltöltött ajkairahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120211-vv5-vv-veronika-raunt-feltoltott-ajkaira.html