Larry Hagman, a Dallas sorozat rosszfiúja nemrég bevallotta, hogy annak idején nemcsak az alkohol, hanem a kábítószer rabja is volt, mivel drog hatása alatt jobban bírta a forgatás feszültségét.

Az ismert színész már többször mesélt arról, hogy a nyolcvanas években a forgatások ideje alatt öt-hat üveg pezsgőt is legurított egy nap alatt. A Dallas gonoszkodó figuráját alakító színész most elárulta, hogy kokainnal és LSD-vel fűszerezte a szürke hétköznapokat.

Forrás: AFP
A Dallas sorozat sztárjai: Patrick Duffy, Linda Gray és Larry Hagman


"Általában reggel kilencre értem be a forgatásra, és este kilenckor végeztem. Azalatt megittam vagy öt üveg pezsgőt, és pár pohár whiskey is elfogyott, de sosem voltam részeg. Azért ittam, mert megállás nélkül dolgoztunk, sorra vettük fel a jeleneteket, alig tartottunk szüneteket, és valamivel oldanom kellett a bennem felgyülemlett feszültséget. Az LSD-től és a kokaintól viszont boldog voltam, és jobban beleéltem magam a szerepembe. Sokkal jobb formában voltam bedrogozva, mint tiszta fejjel, és nem éreztem annyira a nyomást sem" - vallotta be Hagman a The Sun napilapnak adott interjújában, majd így folytatta: "Négyszer-ötször is LSD-hez nyúltam. Sosem volt elég. Elmúltak tőle a szorongásaim, és hatalmas önbizalommal álltam a kamera elé" - tette hozzá a hollywoodi veterán, aki nem bánta meg önpusztító életmódját. "Semmit nem csinálnék másképpen. Ha elölről kezdhetném, ugyanígy élnék" - mondta Larry.

Forrás: Borsonline

800 ezerért árulja magát az interneten a magyar celeblányhttp://www.life.hu/legykepben/20120907-eden-szandra-a-neten-arulja-magat-800-ezer-forintot-ker.html Rehabilitáción kezelik az énekesnőt - Teljesen kiborult a férje miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120906-leann-rimes-countryenekesno-azert-vonult-rehabilitaciora-mert-kiborult-attol-hogy.html Kezei közt halt meg egy régi barátja az ismert magyar énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20120906-bodi-guszti-zenesz-fia-bodi-csaba-volt-a-szemtanuja-egy.html Détár Enikő: "Bárki alól kicsúszhat a talaj"http://www.life.hu/legykepben/20120601-detar-eniko-szerint-barki-alol-kicsuszhat-a-talaj-egy.html Caramel még mindig szerelmes, és békülne Hiennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120904-caramel-a-the-voice-zsuritagja-szeretne-hiennel-kibekulni-de-a.html A ValóVilág egykori sztárja szex előtt néha leitatja szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/20120904-a-valo-vilag-egykori-sztarja-alekosz-szex-elott-neha-leitatja.html Megasztárosra cserélte Bereczki Zoltán a feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20120904-bereczki-zoltan-enekes-es-radics-gigi-a-megasztar-otodik-gyoztese.html Mekkora változás! Rihanna kisfiús hajat vágatott magánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-fiusra-vagatta-a-hajat-rihanna-a-barbadosi-enekesno.html Kiderült, hogy miből él a Való Világ egykori szereplőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120906-az-egykori-valo-vilag-szereplo-elarulta-hogy-mibol-finanszirozta-sminkiskolas.html A Mars trónvesztése - a harc és a szex bolygójahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120831-a-mars-bolygo-a-curiosity-felfedezo-expedicioja-utan-elvesziti-hatalmat.html