Elhúzta az orosz oligarchák nótáját a magyar hegedűművész, Edvin Marton. Feleségével, Adriennel egy születésnapi partira érkezett zenélni Szardínia szigetére, ahol tátva maradt a szája vendéglátói gazdagságától.

A hegedűművész először Monacóban, a világ egyik legdrágább, közvetlenül a tengerpart mellett fekvő luxuslakásában töltött el pár napot, innen utazott tovább Szardínia legfelkapottabb üdülőhelyére, ahol az oroszoknak húzta el a nótáját.

Fotó: Edvin Marton

"Azt gondoltam, hogy a világ egyik leggazdagabb miniállamában töltött napok után már semmi sem fog meglepni. Szállásunkon a különböző nemzetiségű séfek hetekig gyakorolták a tizenkét fogásos menü elkészítését, hogy tökéletes legyen arra az exkluzív születésnapi vacsorára, ahol koncertet adtam. A gazdagság még erre is rátett egy lapáttal az olasz sziget felkapott, világsztárok által is szívesen látogatott üdülőhelyén, Porto Cervóban. Szinte a csapból is a legdrágább pezsgő folyt, így amikor a szállodában egy kóláért 4000 forintnak megfelelő eurót kértek, már a szemünk sem rebbent. Az már csak hab a tortán, hogy Andrea Bocellivel, az olaszok világhírű énekesével léptem fel, aki egykor Pavarottival énekelt duettet" - mesélte élményeit Edvin.

Jogsi nélkül ült volánhoz Schobert Norbi fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120911-schobert-norbert-fitneszguru-fia-schobert-zalan-volanhoz-ult.html Az ismert tévés cáfolja a pletykákat: "Soha nem voltam szerelmes Hajdú Péterbe"http://www.life.hu/legykepben/20120910-szabo-zsofi-nem-picsaskodik-tornoczky-anita-soha-nem-volt-szerelmes.html Elmérgesedett a viszony Damu és a cellatársa közötthttp://www.life.hu/legykepben/20120911-damu-roland-szinesz-akit-eroszak-miatt-zartak-bortonbe-es-a.html Még mindig nincs saját fedél a feje fölött - Ugrott VV Attila lakásahttp://www.life.hu/legykepben/20120910-ugrott-vv-attila-a-valo-vilag-sztarjanak-lakasa.html Máig nem dolgozta fel a családi tragédiát az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120910-maig-nem-dolgozta-fel-a-csaladi-tragediat-muri-eniko-enekesno.html Rákapott a rúdra az egykori megasztároshttp://www.life.hu/legykepben/20120910-rakapott-a-rudra-a-megasztar-egykori-felfedezettje-der-heni-enekesno.html