Nyolc hónappal kislánya születése után szeretne ismét a régi formájában tündökölni Judy, ezért komoly áldozatokra is képes. Egy újpesti esztétikai központban intenzív speciális kezelés segítségével igyekszik karcsúsodni, és bízik benne, hogy pár hónap alatt  visszanyeri régi formáját.

"Huszonegy kilót szedtem fel a terhességem alatt, ebből tíz kiló lement a szoptatás alatt. Az egyre gyarapodó baba emelgetésével az ember automatikusan dobja le a kilókat, de közben otthon egyedül tornázgattam, jógáztam, baba-mama tornával igyekeztem egyre jobb formába kerülni. Most, hogy öt hónap után nem szoptatok, magamra is tudok gondolni, de eddig a kislányom egészsége volt a legfontosabb" - mondta az énekesnő.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Elhatároztam, hogy segítséget kérek a fogyáshoz. Fogyni, feszesedni szeretnék, igazából azt szeretném elérni, hogy amikor a tükörbe nézek, akkor a régi formámat lássam, még ha pár kiló plusz marad is rajtam. Korábban ötven kiló voltam, most 56-57 kilósan fogok neki az alakformálásnak. Nem utolsó szempont az sem, ha az embernek nem új ruhatárat kell vásárolnia, hanem belefér a régi ruháiba" - nevetett Judy, akinek gömbölyded idomai párjának, Balázsnak nincsenek ellenére. A nála 12 évvel fiatalabb férfi egy rossz szóval sem illette az anyaságtól  kikerekedett kedvesét.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Balázs sohasem említette, hogy le kellene adnom pár kilót, ő így is nagyon szeret. Nem akarom felvenni a versenyt az ő korosztályába tartozó lányokkal, csak jól akarok kinézni mellette, elsősorban magam miatt. Hiába mondja, hogy így is tetszem neki, nekem mindig voltak korlátaim" - árulta el a másfél év szünet után nemrég ismét összeállt Groovehouse együttes énekesnője.

Ez zsír! magazin 20. adás: Judy: "Újra 47 kiló szeretnék lenni!"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120907-ez-zsir-magazin-20-adas-judy-palya-bea-es-szexis.html Judy: "A műtétek ugyanúgy az életem részei, mint a mikrofon a kezemben"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120822-sztaregeszseg-judy-11-evvel-ezelotti-baleseterol-beszel-azota-gyermeke.html Judy nem nyomorog és újabb babára vágyikhttp://www.life.hu/legykepben/20120424-hajdu-peter-frizbi-judy-az-enekesno-piacozik-gyermeket-nevel-de.html Megviselik Judyt a szerencsétlen események - Még a kislánya is veszélyben volthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120322-megviselik-judyt-a-szerencsetlen-esemenyek-meg-a-kislanya-is.html Judy előre tudta mikor fog teherbe esnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110621-a-terhes-judy-eddigi-eletet-magyarazza-a-lifehunak.html