Tatár Csilla Facebook oldalán egy pillanatra elárulta, miért tűnt el a nézők és barátai szeme elől néhány napja: a tengerentúlra utazott, hogy férjével New Yorkban ünnepeljék meg 5. házassági évfordulójukat.

A TV2 népszerű műsorvezetője a legnépszerűbb közösségi oldalon osztotta meg ismerőseivel, barátaival, hogy férjével, Gönczi Gáborral titokban elutaztak, hogy házasságuk ötödik évfordulóját New Yorkban ünnepeljék. Ugyan a post később eltűnt Csilla üzenőfaláról, de az kiderült, hogy a pár nagyon boldog, hogy hosszú évek után viszontláthatják a nyüzsgő várost és Csilla kint élő rokonait is.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Még mindig nincs saját fedél a feje fölött - Ugrott VV Attila lakásahttp://www.life.hu/legykepben/20120910-ugrott-vv-attila-a-valo-vilag-sztarjanak-lakasa.html Máig nem dolgozta fel a családi tragédiát az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120910-maig-nem-dolgozta-fel-a-csaladi-tragediat-muri-eniko-enekesno.html Rákapott a rúdra az egykori megasztároshttp://www.life.hu/legykepben/20120910-rakapott-a-rudra-a-megasztar-egykori-felfedezettje-der-heni-enekesno.html