Legmélyebb félelmeivel nézett szembe Csonka András

magas színdarab színház színész Csonka András félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját, belső félelmeit kellett legyőznie Csonka Andrásnak legújabb szerepe kedvéért - tudta meg a Life.hu. A színésznek ugyanis tériszonya van, ám a Mary Poppins című darabban többször is a magasban kell helytállnia.

Csonka András világ életében tériszonyos volt, és igyekezte kerülni azokat a helyzeteket, amikor nagy magasságban rátörhettek a félelmei. Csakhogy a Mary Poppins című musical főszereplőjeként most kénytelen volt szembenézni tériszonyával és átlépni a saját határait. "Miután megkaptam Bert szerepét, tavasszal New Yorkban megnéztem az előadást. Sokkoló volt szembesülni vele, hogy mi vár rám. De tudtam, hogy ez egy olyan feladat, amiért érdemes a félelmeimet legyőznöm" - árulta el a színész a Life.hu-nak.

Forrás: Madách Színház
Forrás: Madách Színház

"A darab egyik pontján egy ház falán sétálok, máskor kéményseprőként, 4 méteres magasságban kell magabiztosan mozognom. Ez utóbbi különösen embert próbáló feladat, mert alattam ráadásul forog a színpad" - mondja Csonka Pici, aki minden előzetes félelme ellenére sikerrel vette az akadályokat és a szerep kedvéért még szteppelni is megtanult. "A szerepnek köszönhetően talán már a tériszonyom sem annyira intenzív, mint azelőtt volt. Nagy igazság, hogy a legjobb terápia egy félelem leküzdésére a motiváció."

Lilu rockkal vigasztalódikhttp://www.life.hu/legykepben/20120914-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-rockzenevel-vigasztalodik-hangolodik-a-musorkezdesre.htmlSaját fia előtt titkolta múltját a Heti hetes sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-verebes-istvan-titkolta-fia-elott-hogy-rossz-tanulo-volt.htmlSzíven szúrták Keresztes Ildikóthttp://www.life.hu/legykepben/20120915-xfaktor-2012-harmadik-valogaton-lass-bea-es-feher-zoltan-elott.htmlBejárják a világot Katalin hercegnő melleihttp://www.life.hu/legykepben/20120915-a-felmeztelen-katalin-hercegnorol-keszult-fotok-egy-olasz-magazinban-is.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.