Miley Cyrus önbizalma megingott. Hétvégén tett kijelentései alapján a Hannah Montana hősnője nem érzi, hogy szeretnék őt.

Lehet, hogy katasztrofális új frizurája és a megjelenésére tett gonosz megjegyzések törték össze Miley Cyrust, mindenesetre a hét végén született twitter bejegyzései arról árulkodtak, hogy hiába a hírnév és a csillogás, a sztár mégis bizonytalan.

Forrás: AFP


"Néha úgy érzem, hogy én sokkal jobban szeretek másokat, mint amennyire ők szeretnek engem"-, fakadt ki Miley, majd egy újabb üzenetben hozzátette: "Talán nem arról van szó, hogy kevésbé szeretnek, talán csak arról, hogy ők ennyire képesek szeretni." Az biztos, hogy nem a vőlegényével, Liam Hemsworth-szel való kapcsolatára célzott, hiszen azt egy bejegyzésben leszögezte, köztük minden rendben, így sejthető, hogy rajongóinak támogatásában ingott meg a bizalma.


Lilu rockkal vigasztalódikhttp://www.life.hu/legykepben/20120914-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-rockzenevel-vigasztalodik-hangolodik-a-musorkezdesre.html Bombát talált a kertjében az ismert magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120917-marot-viki-enekesno-epitkezes-soran-bombat-talalt-kertjeban-ahol.html Jöhet a második gyerek - Meglepő bejelentést tett a magyar sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20120917-balassy-betti-es-varga-feri-ujabb-gyerekra-vagyik-kislanyuk-roza.html Lilu rockkal vigasztalódikhttp://www.life.hu/legykepben/20120914-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-rockzenevel-vigasztalodik-hangolodik-a-musorkezdesre.html