Főhet a brit királyi család feje, mert nem elég, hogy legutóbb félmeztelen fotók láttak napvilágot Vilmos herceg nejéről, de úgy hírlik, ennél még sokkal pikánsabb képek, sőt egy szexvideó is készült Katalinról.

Kedden bírósági döntés született arról, hogy a Kate Middletonról, Vilmos herceg feleségéről készült toplesz képeket többé ne lehessen felhasználni. A döntés értelmében a francia Closer magazint, amely néhány napja először hozta nyilvánosságra a fotókat, 10 ezer eurós bírsággal büntetik minden egyes kép után, amit a jövőben leközölnek. Arra is kötelezték őket, hogy 24 órán belül vonják vissza a már kiadott fotókat - adta hírül a Sun.

A nanterre-i bíróság megtiltotta ezen képek jövőbeni felhasználását. Súlyos pénzbüntetésekre számíthat a fotókat közlő másik nagy kiadó, a Mondadori is, ha a náluk lévő képeket eladja. Emellett vizsgálatot indítottak a hatóságok, hogy büntetőjogilag felelősségre vonható-e a hercegi pár magánéletébe durván beleavatkozó fotós. Vilmos herceg és Katalin hercegnő ügyvédei pedig kártérítési pert indítottak Párizsban a Closer nevű bulvármagazin ellen.

Forrás: AFP

Közben felfüggesztették állásából az Irish Daily Star ír napilap főszerkesztőjét, aki azt a döntést hozta, hogy az újság leközli a Vilmos herceg feleségéről, Katalin hercegnőről készült félmeztelen lesifotókat. A lap egyik tulajdonosa, az Independent News and Media hétfőn bejelentette, hogy felfüggesztette állásából Michael OÍKane-t, és belső vizsgálatot rendelt el az ügyben. Az újság szombati - Nagy-Britanniában nem kapható - kiadásában lehozott néhány képet a cambridge-i hercegnő francia vakációja alatt készült több száz felvételből. A fotókat először a francia Closer bulvármagazin közölte.

Alan Shatter ír igazságügyi miniszter felvetette, hogy az ügy miatt ismét előveszik az ír magánéleti törvény tervezetét, amelyet korábban félretettek. Mint fogalmazott: az ország egyes médiumai nem tudnak különbséget tenni az "érzéki érdekek és a közérdek" között.

Annak ellenére, hogy a brit királyi család minden lehetséges jogi eszközt bevetett, hogy megtorolja a Kate Middleton toplesz fotói kapcsán kialakult botrányt, állítólag további intim képek megjelentetése fenyegeti Vilmos herceg feleségét. A francia Closer magazin szerkesztője, Laurence Pieu azt is elhintette, hogy a megjelenteknél sokkal intimebb fotók, sőt egy videó is a rendelkezésükre áll, ám arról nem nyilatkozott, hogy ezeket meg akarják-e jelentetni, esetleg értékesítik-e a közeljövőben.


Forrás: Blikk/Life.hu

Nyíltan felvállalják - Mila Kunis és Ashton Kutcher egy párhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-mila-kunis-amerikai-szineszno-es-ashton-kutcher-amerikai-szinesz-csokoloztak.html Rettenetesen hiányzik az énekesnek a fiatalon elhunyt nevelt fiahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-usher-szinesz-enekes-eloszor-vallott-nevelt-fia-kile-halalarol.html Retteg a hangja elvesztésétől az RTL Klub egyik vezető arcahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-retteg-hangja-elvesztesetol-osi-gyogymoddal.html Saját fia előtt titkolta múltját a Heti hetes sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-verebes-istvan-titkolta-fia-elott-hogy-rossz-tanulo-volt.html Még csak most szülte meg közös gyermeküket, máris válik! - Szakított Selma Blair és párjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-selma-blair-a-hellboy-szinesznoje-3-ev-utan-szakitott-gyermeke.html